2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az ördög sosem alszik, de ma biztosan nagyon éber

Napi horoszkóp: Az ördög sosem alszik, de ma biztosan nagyon éber


Az október a Bikáknak szerencsés hónap, az Ikreknél a rövid semleges időszak után az élvezetek kerülnek előtérbe, a Rákok a mai napon igazán nehezen viselik, hogy beköszöntött az ősz, a Mérlegeknek a mai napon kellemes bizsergés járja át a testét és a lelkét egyaránt, a Vízöntőknek a mai napon fontos döntéseket kell meghozniuk - Napi horoszkóp a Nógrád24-hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ha általában szerencsések szoktunk lenni a hazárdjátékokban, most kivághatja a zsákot. Még a mai napon adja fel a lottót, és ha már arra jár, vegyen kaparós sorsjegyet is. Egy tranzit alatt gyorsabban megy a tanulás, mint általában. Elméje éber és fogékony, könnyen elsajátítja a fogalmakat. Most fogjon bele a tanulásba, hisz egyébként is tervezte, hogy továbbképzi magát, illetve nyelvet tanul. Ennél jobb időpontot keresve sem találhatna.


Bika 04.21-05.21.
Az október a Bikáknak, így Önnek is szerencsés hónap. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a csillagok állása kedvezőtlenül befolyásolja a terveit. Jó úton jár, ha erőszakosan tör a céljai megvalósítása felé, most elérheti. Ugyanakkor az érzelmi életében bizonyos feszültségek várhatóak, olyan kellemetlenségek, melyekkel nem számolt. Ez programja módosítására kényszerítheti, tervezett utazásait el kell halasztania.


Ikrek 05.22-06.21.
Rövid, semleges időszak után az élvezetek kerülnek előtérbe. Végre időt tud szakítani a hobbijának, a társasági események alkalmával Ön áll a középpontban. Fizikailag csúcsformában van, törekedjen arra, hogy ezt meg is tartsa. Továbbra is ügyeljen az étkezésére és sportoljon sokat, amíg teheti, a szabad levegőn. Ha a közelmúltban voltak is a kedvesével vitái, borítson fátylat a múltra és oldja humorral a feszültséget.


Rák 06.22-07.22.
Az ősz minden évben egyre rosszabb hatással van Önre. Pedig ennek az évszaknak is megvannak a szépségei. Kétségtelen, hogy ezt nehéz elmagyarázni egy bőrig ázott embernek. De nem csak az időjárás okozta kellemetlenségek miatt látja sötéten a világot. Ez a hét eddig nem alakult valami fényesen, energiatartalékai kimerülőben vannak. Most nem szabad elhagynia magát, hisz messze még az első tavaszi napsütés.


Oroszlán 07.23-08.23.
A céljai ugyan látszólag ellentmondanak egymásnak, mintha azt sugallnák, választania kell. Ne dőljön be ennek a hamis beállításnak. Mindent, igen, most mindent el tud érni. Egyre van csupán szüksége, józan helyzetfelismerésre és azonnali cselekvésre. Most ne hallgasson még a legjobb barátaira sem. A nyafogásnak és az érzelgősségnek pedig itt és most végképp nincs helye. Remekül veszi a mai napon az akadályokat.


Szűz 08.24-09.23.
Az ördög sosem alszik, de ma biztosan nagyon éber: még magához sem tért az eszeveszett szerelmük mámorából, máris megrohanta a féltékenység. Az érzelmei szinte percenként változnak. Hol a felhők között lebeg, hol pedig lezuhan a földre. Nincs ebben semmi rendellenes. A féltés együtt jár a szerelemmel. Arra azért ügyeljen, hogy ne túlozza el az aggályait és partnere ne vegye észre a kételyeit.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Egész nap kellemes bizsergés járja át a testét és a lelkét is. Mintha a legszebb tavasz volna, úgy érzi magát. A szerelem nem évszaktól függ, ezt most Ön is megtapasztalja. Hatalmába keríti a legváratlanabb pillanatokban, és fogva tartja határozatlan ideig. Élvezi ezt a kellemes helyzetet, és hozzájárul ahhoz, hogy még meghittebb legyen az együttlétük. Egy csokor virág sokszor csodákra képes.


Skorpió 10.24-11.22.
Ajándékot is kap ettől az aránylag nyugodt, eseménytelen naptól. Szenvedélyes vágy keríti a hatalmába: ki van éhezve egy újabb kalandra, és még az álma is teljesül. Este káprázatos szerelmi élményben lehet része. Vigyázzon, ne kerüljön ellentmondásokba. Nem Önnek való a füllentés. Hamar rajta veszhet. Maradjon meg olyan őszinte, tiszta embernek, akit a környezete elismer, akiben a barátok megbízhatnak.


Nyilas 11.23-12.21.

Ma élvezze az életet. Az üzleti ügyei és a magánélete is teljes erőbedobást igényel. A nap folyamán más gondjai is lesznek, de ezeken könnyen felülkerekedik. Vigyázzon, ne legyen önző. Partnere az eddiginél jóval több figyelmet, kedvességet és odaadást vár el Öntől, és nem csak azért, mert a munkahelyén gondok vannak, hanem mert elhanyagoltnak érzi magát az utóbbi időben. Ne feledje, ez a „befektetés" mindig busásan megtérül.


Bak 12.22-01.20.
Kellemes, sziporkázó, magával ragadó, barátságos. És mindezek Önre vonatkoznak. Ma mindezekkel a jegyekkel rendelkezik, mindezeket hasznosítani tudja. Nem is kell meglepődnie azon, hogy sikereket ér el. Az estét se lenne szabad üresen hagyni, ha már a játékos kedve így kivirágzott. Az egész baráti, rokoni közössége lelkesedni fog Önért. Már csak arra ügyeljen, hogy észrevegye a talmi barátokat.


Vízöntő 01.21-02.19.
Fontos döntéseket kell a mai napon meghoznia. Ha most nem csak a saját érdekeit tartaná szem előtt, hanem másokat is közel engedne a „húsosfazékhoz", a lelkiismerete is megnyugodhatna, és a munkahelyi légkör is gyökeresen megváltozna. A kapzsiság, az önzés nem vezethet jóra és eredményekre. Gondoljon arra, hogy egy percig sem tudná élvezni az anyagi javakat, ha Ön körül csak savanyúábrázatot látna.


Halak 02.20-03.20.
Ön könnyen koncentrál a lényegre. Ha kellő mértékben óvatos a pénzügyi kérdések is nagyobb megelégedésére rendeződhetnek. Ebben viszont befolyásos emberek segítségére és tanácsaira is számíthat. Ha szándékában állt új ruhákat venni, mert a tavaly téliek „összementek", a mai nap különösen alkalmas rá. Idegenekkel találkozik: ebből egy romantikus szerelmi história bontakozhat ki, ha nyitott a szíve az újra.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-10-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite