2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Bármit is várt ettől a naptól, minden másként alakul

Napi horoszkóp: Bármit is várt ettől a naptól, minden másként alakul


Az ikreknek ma a családtagjai nem várt meglepetéseket okoznak, a rákok ma annyira örülnek a hétvégének, hogy a legelbűvölőbb arcukat mutatják a környezetüknek, a skorpiók egy kockázatos vállalkozásba kezdtek és most ideges, mert nem tudja, hogy jó lóra tett-e vagy sem, a halaknak ma is bebizonyosodik, hogy a szombat az ő napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Egyik énje viaskodik a másikkal. Sokoldalú, sok mindenhez ért, de keveset, éppen ezért olykor felületes és még gyakrabban látszik annak. Kedveli a változatosságot, és gyorsan vág az esze, azonban sok mindent inkább erőből, semmint gondolkodva old meg. Vajon a belső csatáját „ki" fogja megnyerni? Környezete furcsán néz Önre, nem értik meg vívódását, bármennyire is szüksége lenne most a megértő szavakra.


Bika 04.21-05.21.
Ismét vitára, sőt kemény érdekellentétre kerül sor, ahol a dolgok természetéből adódóan Önnek is állást kell foglalnia. Ne akarjon most „szólót" énekelni, próbáljon meg a „kar" tagja lenni, mégpedig úgy, hogy nem veszi át kritika nélkül azt, amit a többiek kiabálnak. Higgadt fejjel, korrekt módon járt el az ügyben. Nem feltétlenül megalkuvó akkor, amikor a többiekkel tart, feltéve, hogy egyetért az álláspontjukkal.


Ikrek 05.22-06.21.

Családtagjai nem várt meglepetéseket okozhatnak, és minden otthoni feladatot, ingatlanvásárlást vagy a családi vállalkozást támogatnak a csillagok. Szerettei társaságában rádöbbenhet sorsdöntő problémákra és azok megoldására is. Hivatásában a partnerei, üzlettársai nézeteit is figyelembe kell venni, az alkalmazkodás most nagyon sokat jelent. A szerelemben a hosszú távú tervezgetés időszakát éli meg.


Rák 06.22-07.22.
Annyira örül a szombatnak, a hétvégének, hogy a legelbűvölőbb arcát mutatja a környezetének. Családja nógatja, hogy töltsék házon kívül a napot, ki tudja, meddig tart még a kellemes nyári időjárás. Bizony, lassan véget ér a nyár, a gyerekeknek kezdődik a tanítás, a felnőttek feladatai is egyre komolyabbak. Engedjen hát a kérésnek, Ön is nagyszerűen fogja érezni magát, feltéve, hogy nem azon puffog, miért nem maradtak otthon.


Oroszlán 07.23-08.23.
A szellemi és a testi élénkség csak ritkán erősíti egymást, néha egyszerre ér a csúcsra. Sajnos most az Ön esetében inkább szellemi apályról beszélhetünk, a vitathatatlanul jó kondíció mellett. Ráadásul ehhez jókora adag levertség és csüggedés is járul. Mégse hagyjon fel a teste edzésével, mert legyengült fizikummal még kevésbé tud majd úrrá lenni a nehézségeken. Ha ma nyelvleckék hallgatására adja a fejét, sikerélményekhez juthat.


Szűz 08.24-09.23.

Vállalkozásában túl biztosra ment, és most attól tart, hogy rajtaveszthet. Otthon is kiéleződnek a viták. Családja, partnere szemrehányást tehet Önnek a könnyelműsége miatt, és ettől Ön ingerült, sértődékeny lesz, hisz nehezen viseli el a kritikát, különösen, ha az jogos. Ne engedje, hogy olyan ügyek rontsák meg a hét vége hangulatát, amelyeknek a kimenetelét még Ön sem ismeri. Hisz ki tudja, akár még jóra is fordulhatnak a dolgok.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Megszokhatta volna már, hogy az emberek irigykedése szövi a pletykákat. Ez a mai ugyan tényleg övön aluli volt, de ha nagy feneket kerít a dolgoknak, Önnek lesz csak még kínosabb. Ne foglalkozzon vele, és így az emberek figyelme is hamar másra, érdekesebb dolgokra terelődik. Hiszen Ön is jól tudja, hogy minden csoda három napig tart. Fogadja el a vacsorameghívást, még akkor is, ha semmi kedve hozzá. Majd megjön, és akkor meg alig akar eljönni.


Skorpió 10.24-11.22.
Kockázatos vállalkozásba kezd, és ideges, mert nem tudja, hogy jó lóra tett, de az is lehet, hogy tévedett. Pénzügyeiben sem lát tisztán. Mindez elkeseríthetné, ha a partnerét nem érezné maga mellett. Belőle tud most erőt meríteni a jövendő küzdelmekhez. Szerelmük, amely oly csodálatosan indult, ma ismét fellobbant. Lehet, hogy pocsék napja volt, de az estéje mesés lehet, ha a gondjait le tudja tenni a bejáraton kívül.


Nyilas 11.23-12.21.
Bármit is várt ettől a naptól, minden másként alakul, mint ahogy azt reggel még hitte. Mind a magánéletében, mind a munkájában új, önálló lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Emellett jó kapcsolatokat is kiépíthet. Vigyázzon, ha homályos kilátásokkal kecsegtetik, nehogy véletlenül kártyavárat építsen. A nap végül kellemesen telik el. Ahhoz az emberhez forduljon megértésért, akihez mindig is szokott, a partneréhez.


Bak 12.22-01.20.

Komoly következtetésekre juthat, ha végignéz a napbarnított, ruganyos testén. Már csak az lesz a nagy kérdés, milyen következtetéseket von le. Ezt tette a nyár, a testmozgás, az egészséges étrend. Amikor majd bagoly módjára készül visszavonulni az odvába, és nem lesz erő, amely onnan kilökődné, gondoljon ezekre a szép pillanatokra. De ne azért, hogy búslakodni kezdjen a múlton, hanem azért, hogy újra kedvet kapjon a testmozgáshoz.


Vízöntő 01.21-02.19.

Nem vállalt Ön túl nagy terhet magára? Nem kellene megszabadulnia legalább a felelősség egy részétől? Egyre kevesebb ideje és türelme van. Ebben az összevisszaságban már nem is ismeri ki magát. Biztos talaj nélkül képtelen a megfelelő hangot eltalálni a környezetével szemben, a megoldás felé vezető utat kitapogatni. Próbálkozásra pedig most nem nagyon van ideje, felgyorsultak az események Ön körül.


Halak 02.20-03.20.

Megint bebizonyosodik, hogy az Ön számára a szombat a hét legjobb napja. Míg Ön általában visszafogott és habozó természetű, ma nem sejtett erők szabadulnak fel Önben. Ha sikerül most okosan, némi kitartással kihasználnia az energiáit, a mai napon rendkívüli teljesítményekre lesz képes, melynek természetesen az eredménye sem marad el, a napot sikerekkel koronázhatja meg. A szerelemben is minden a legszebben alakul.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-08-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite