2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: ez a szombat váratlan és gyönyörű ajándékot ígér

Napi horoszkóp: ez a szombat váratlan és gyönyörű ajándékot ígér


A bikákat kellemetlen bosszúság éri, ami elrontja az egész napját, a rákok ma pihenjenek, töltsék szeretteik társaságába ezt a napot, kiránduljanak, nézzenek meg egy jó filmet, a szüzeknek egy szavuk sem lehet a mai napra, a vízöntők tele vannak ötletekkel, csak úgy sziporkáznak ma - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Bár a hétvége első napját a párjával kettesben tervezte eltölteni, népes látogatósereg lepi el a házat. Így végül pont a partnerére nem jut ideje. Talán egy meghitt vacsora kiengesztelheti. Hivatásában folytatja a régi, jól bevált taktikát. Lyukat beszél a másik hasába. Most ismét beválik, és megint csak eléri a célját és jó eredményeket ér el. Ideje lenne megválni azért néhány ósdi szokásától, mert nem mindegyik lesz hatásos hosszútávon.


Bika 04.21-05.21.
Kellemetlen bosszúság éri, és ez megrontja az egész napját. Hiába igyekszik elvonatkoztatni ettől, elfelejteni a történteket, nem megy. Olyan szenzációs felfedezésről szerez tudomást, amely könnyen helyzeti előnybe hozhatja, és a karrierjét egyengetheti. További sikereinek alapját vetheti most meg most. Mindenesetre őrizze meg magában a titkot, hiszen ha mások is tudomást szereznek róla, éppen úgy kihasználják, mint Ön.


Ikrek 05.22-06.21.
Ne könnyelműsködjön, és ne keresse a rövidebb utakat, mert éppen ezek rejtik a legtöbb buktatót. Még a szokásosnál is többet kénytelen vesztegelni a dugóban, esetleg a határállomáson, ráadásul ez valamiképpen még pénzébe is kerülhet. De minden rosszban van valami jó, mert éppen ezek a nehézségek terelgetik új irányba a jövőjére vonatkozó terveit, netán tanulmányokba kezdhet, melyeknek haszna hamarosan a hivatásában mérhető le igazán.


Rák 06.22-07.22.

Lehetne rosszabb s ez a nap - még ha reggel ezt nem is így érzi. Semmi különös nem történik, a megszokott mederben zajlik az élet. Szerencsére a vendégek is elkerülik a háza táját, így nyugodtan töltheti a napot a családja körében. Beiktathatnak egy múzeumlátogatást, vagy nézzenek meg egy jó filmet a moziban. Mindnyájukra ráfér a közös pihenés, szórakozás, olyan régen volt már részük benne.


Oroszlán 07.23-08.23.

A meteorológia mára hidegfrontot jósol. Bár ebben megbízni szinte egyenlő a súlyos felelőtlenséggel, mégis készüljön fel a legrosszabbra. Ilyenkor kínzó fejfájás a legkevesebb, amire számítania kell. Ha minden apróságon felbosszantja magát, ha minden idegesíti, a nap végére idegroncs lesz. Erre pedig semmi szükség nincsen. Ha végképp nem tud mást csinálni, üljön be egy moziba vagy szaladjon ki a strandra.


Szűz 08.24-09.23.

Egy szava sem lehet: hivatásában és a szerelemben egyaránt diadalt arathat. Régi partnerével új ismeretséget vagy házasságot köthet. Ma hatalmába keríti az érzéki szenvedély, és kedvesével csodálatos estét tölthet el. Használja ki bátran a gyönyöröket, melyeket ez a nap nyújthat Önnek. Mindkettejüknek jól fog esni az együtt töltött idő, hisz az utóbbi hetekben erre nem nagyon voltalkalmuk.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Nagyon jól néz ki az utóbbi időben, csinos a külseje, rendes a frizurája, divatosak a ruhái. Mindez nem kevés pénzbe került, de megtérül a befektetés. Mindig is élvezte a hódításokat, a munkája mellett ez ad értelmet az életének. Mostanában nem lesz hiánya szerelemben. Csak bírja energiával. Egy kis kondíciójavító torna mindenképpen az előnyére válna, ne tétovázzon, irány az uszoda, a konditerem.


Skorpió 10.24-11.22.

Ez a szombat váratlan és gyönyörű ajándékokat ígér. Újabb elismerést akaszthat a pályafutása dicsőségtáblájára. Alkotói hevülete a csúcsokra ragadhatja Önt. Közérzete pompás, bár legbelül már motoszkál valami. Bármibe is fog - a hivatásában, a vállalkozásában vagy a magánéletében - minden ténykedését siker koronázza. Ha nem akar azonnali eredményt, türelme hosszabb távon megtérülhet.


Nyilas 11.23-12.21.

Lehet, hogy időlegesen nehéz helyzetbe kerül. Bizonyos emberekkel kénytelen lesz megszakítani mindennemű kapcsolatot, köztük sajnos néhány régi baráttal is. Még nem tudja, ebből mi lesz, és nem látja a kivezető utat sem, de akkor se adja fel, tartsa magát! Ne hagyja, hogy a hullámok átcsapjanak a feje fölött. Végül úgyis minden a helyére kerül és sikerülni fog kilábalni a most még kilátástalannak tűnő helyzetből.


Bak 12.22-01.20.
Ne féljen, azért még nem felejtették el, mert egy napon kivételesen nem halmozzák el tennivalókkal. Azt is rosszul gondolja, hogy mindez a múltkori visszamondás miatt van. Az Önt körülvevő csöndnek az az oka, hogy időnként minden energiakészlet megcsappan. Nincs ez másképp Önnel sem. Ön most lemerülőben van és ezt környezete is észlelte, ezért kímélik. De biztató, hogy viszonylag gyorsan szokott újratöltődni.


Vízöntő 01.21-02.19.

Tele van ötletekkel, az agya csak úgy zakatol. Türelmetlenül és idegesen reagál arra, ha a szituáció és a környezete nem tudja felvenni Önnel a tempót. Lassítson, vagy a levezetetlen lendületét olyan irányba terelje, ahol nem sért meg másokat. Érdekes ismerőssel találkozik, régi ismerőse ügyfélként jelentkezik. Illik megismernie, de jogtalan előnyt nem szabad biztosítani neki sem. Az egykori ismeretség sokkal inkább udvariasságra kötelezi.


Halak 02.20-03.20.

Új híreket kap, amelyek kedvezően befolyásolják bizonyos terveit. Ha elég megfontoltan cselekszik, rövid idő alatt sokat érhet el. Rendszeretetével elismerést vív ki magának. Szűkebb családi körben ügyes diplomáciai tehetségével elhárítja a fenyegető veszélyt. Vigyázzon, ne keltsen csalódást a partnerében a figyelmetlenségével. Most igazán nem ezt érdemli, hisz az elmúlt időszakban rá mindig számíthatott.


Még több horoszkóp itt!HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-06-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite