2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Feszült hangulatban zárhatja a hetet

Napi horoszkóp: Feszült hangulatban zárhatja a hetet


A Kosoknak a mai nap kedvező arra, hogy új feladatokba fogjon, az Ikrek feszült hangulatba zárhatják a hetet, a Rákoknak volt már jobb szombatjuk is, igaz rosszabb is, az Oroszlánoknak ez a nap a nagy beteljesülést jelenti, a régóta várt alkalmat, a Nyilasok a mai napon meggondolatlanul cselekedhetnek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A mai nap kedvező arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együtt dolgozzon másokkal. Energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valami új fába vágja a fejszéjét, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség.


Bika 04.21-05.21.

Berendelik szombatra, ráadásul úgy, hogy ez lenne az utolsó nyugodt szombatja Karácsony előtt? Ugye nem normális ez. Mégis nyelje le a haragját, jogos felháborodását, és menjen be dolgozni úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Mit lehet tudni, hátha éppen ez volt az a próbakő, amellyel a céghez való hűségét kívánták megszondázni. Lehet, hogy éppen ez dönt az esedékes előléptetés alkalmával az Ön javára.


Ikrek 05.22-06.21.
Feszült hangulatban zárhatja a hetet. Ennek oka jórészt az anyagiakban rejlik, de közrejátszik még egy kis szerelmi csalódás is. De éppen az utóbbin teszi túl magát gyorsan, és ha mindketten „haragszomrádot" játszottak, akkor is kedvese lesz az, aki békülékeny húrokat penget. A pénz már tartósabb gondot okoz, főként azért, mert valahogy mindig elszámolja magát és balszerencséjére rendre meghiúsulnak elképzelései, esetleg bedugulnak jövedelmi forrásai.


Rák 06.22-07.22.

Szó mi szó, volt már jobb szombatja is - igaz, rosszabb is. Tulajdonképpen semmi különös vagy szokatlan nem történik. Takarítás, mosás, főzés, legfeljebb a délutáni szieszta marad el, hiszen élete párja estére vendégeket hívott. Ne nagyon morogjon, végtére Önnek is a barátai a meghívottak, és olyan régen kártyáztak utoljára, hogy az idejét sem tudja. Amennyire nem örült a vendégeknek, olyan jól sikerül végül ez a kis összejövetel.


Oroszlán 07.23-08.23.
Egyeseknek ez a nap a nagy beteljesülést jelenti, a régóta várt alkalmat. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy Önnek mégis heteket kell még ugyanerre várnia, és akkor sem biztos, hogy úgy jön el, ahogyan azt jó előre elképzelte. Egy biztos: érdemes türelmesnek lenni, mert ez a csillagok állása szerint jutalmat érdemel. Idegeskedéssel és kapkodással csak egyet lehet elérni - a csalódást és a bánatot.


Szűz 08.24-09.23.

Mindent elérhet, amit akar: művészi hivatásában, szakmájában sikereket, a magánéletében harmóniát, szerető társat. Ön mégis bizonytalan. Ellentétes érzések kerítik hatalmukba. Hol siettetné a küszöbönálló nagy eseményt, amely új fejezetet nyitna az életében, hol pedig attól tart, hogy elhibázta a döntését. Ezzel minden ember így van. Ráadásul Ön a döntőpillanatokban mindig különös kényszert érez a meghátrálásra is.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Egy kis pihenésre vágyik, de rossz helyen keresi. Mintha szándékosan kutatná, vonzaná a zavaros ügyleteket, a félreérthető helyzeteket. A sors nem lesz kegyes most Önhöz, és bizony belerángatja a leghajmeresztőbb helyzetekbe. Nagyon észnél kell lennie ahhoz, hogy ne vesszen el. Az estét töltse egyedül, ki kell hevernie valamiképpen ezeket az izgalmas-mozgalmas órákat, mert holnap is nap lesz.


Skorpió 10.24-11.22.
Élhetne boldogan, de nem hagyják. Családjában is kitört a nagy bevásárlási láz, és ezzel vége a pihentető, csendes hétvégének. Ismét terítékre kerül az örökzöld téma: honnan vegyünk pénzt? Eszébe ne jusson adósságokba verni magát vagy még több különmunkát vállalni. Ha ilyen terveket forgat a fejében, azonnal verje ki belőle. Határozottan mondjon nemet. Annál, amit eddig vállalt, már nem bír el többet. Ereje fogytán, idegei megviseltek. Ilyen állapotban könnyebben érheti betegség vagy baleset.


Nyilas 11.23-12.21.
Ma ismét hajlamos arra, hogy meggondolatlanul cselekedjék. Régi hibája megint kínozza: türelmetlen, hajhássza a gyors sikert. Ennek így nem lesz jó vége, és Ön az, aki ezt a legjobban tudja. Mégsem tanul a hibáiból. Az otthoni légkör sem a legjobb. Kerülje a felesleges, parttalan vitákat. Valós vagy vélt igazának nem kell mindenáron érvényt szereznie. Lehet, ha most enged, az idő Önnek fog dolgozni.


Bak 12.22-01.20.
Jó lenne kirúgni a hámból, de csak a párjával együtt tegye. Megküzdöttek már máskor is hasonló nehéz helyzetekkel. Most is csak szorosan fogja a kezét. Ne tegyenek fel mindent egy lapra, mert sikertelenség esetén túl nagy lenne a veszteség. A munkájában van még elmaradása, így hazahozta a munkáját, hogy ezt pótolhassa. Családja megértően fogadja, hogy ma sem tud velük olyan intenzitással foglalkozni, ahogyan azt szeretnék, de azért ne feszítse túl a húrt.


Vízöntő 01.21-02.19.
Szép csendben húzódjon a háttérbe és figyeljen arra, hogy semmiről se feledkezzék meg. Ez nem az az időszak, amikor előnyös üzleteket köthet, ha komolyabb bevásárlásra szánja el magát, akkor nézzen alaposan körül, hova tér be, mert az árak változóbbak, mint gondolná. És Önt egyébként is különösen bosszantja, ha valamiért több pénzt ad ki, mint amennyit kellene. Ne rontsa el a hétvégét azzal, hogy a partnerét vagy gyermekét okítja, neveli. Ne lelki fröccsel próbálkozzon, ha valamit el akar érni náluk, hanem mutasson jó példát.


Halak 02.20-03.20.
Közvetlenül a személyében fenyegetik bizonyos nehézségek: a leküzdésükhöz minden ügyességére és furfangosságára szüksége lesz. Végül is sorsszerű, hogy néha ilyen nap is legyen, amelyen kiderül, hogy az élet nem csupa öröm és napsütés. A baráti tanácsok ma sokat jelentenek. Ne utasítsa vissza a szomszédok vagy a kollégák segítségét sem. Most minden segítő szándék az épülését szolgálhatja.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite