2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Figyelmetlenség, felelőtlenség majdnem tragédiába torkollik

Napi horoszkóp: Figyelmetlenség, felelőtlenség majdnem tragédiába torkollik


A kosoknak a kényes kérdéseket ma nem szabad elodázni, a rákok ma nem tudják eldönteni, hogy mit tegyenek, a szüzek izgalmas kalandokra vágynak, a mérlegek ma lazítsanak és oldódjanak fel egy jó kulturális előadáson, a nyilasoknak ez a vasárnap alkalmas arra, hogy meglátogassák rokonaikat, barátaikat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A kényes kérdéseket nem érdemes elodázni. Jobban jár, ha azonnal tisztáz mindent a partnerével. Ez a hétvége küldetése. És egy nyugodt, higgadt beszélgetés végén mg akár az is kiderülhet, Ön látja rosszul a dolgokat. Keressen néhány új szövetségest, ha sikert szeretne elérni az új vállalkozásában. Érdemes elgondolkodnia azon is, hogy befektetőket keressen, hisz egy induló vállalkozásnál fel kell készülni nem várt kiadásokra is.


Bika 04.21-05.21.

Figyelmetlensége, felelőtlensége majdnem tragédiába torkollik. Miért engedte meg neki, hogy azt tegye, amit akar? Önnek kellett volna okosabbnak és a meggondoltabbnak lenni. A komoly következményekkel járó cselekmény még súlyosabb lehetett volna, ha a szerencse nem segít. Ezen mindenképpen gondolkodjon el, és legközelebb ne viselkedjen ilyen meggondolatlanul. Bármily kellemetlen is a mai nap, nem szabad elfelejtenie.


Ikrek 05.22-06.21.

Valószínűleg nincs nehezebb dolog az Ön számára, mint megváltozni, pedig most elérkezett az idő, hogy átgondolja, milyen irányba mozduljon tovább és ehhez milyen áldozatot képes meghozni. A családi problémákra, a szerelmi gyötrődésre a legjobb orvosság levetkőzni azokat a viselkedésformákat, amelyek kudarcot okoznak. Ha képes szakítani a régi önmagával, akkor az élet is változtat az Önhöz való hozzáállásán.


Rák 06.22-07.22.
Nem tudja eldönteni, hogy mit tegyen. A mai nap oly határozatlan, hogy talán még azt sem döntötte el, felkel-e az ágyból. Lehet, hogy csak egy kirándulásról kell döntenie, ahova menne is, meg nem is. De előfordulhat, hogy sokkal komolyabb dolgokban várnak az elhatározására. Mondjuk a kedvese, aki hónapok, esetleg évek óta kérleli Önt, hogy házasodjanak össze. Mi volna, ha igent mondana. Próba, szerencse.


Oroszlán 07.23-08.23.
Ha már elkezdte, ürítse ki fenékig a keserű poharat, és tudjon meg mindent róla, ne érje be a félbehagyott mondatokkal. Így legalább nem kell hetekig rettegésben élnie, csupáncsak azért, mert nem tudja, melyik nap milyen újdonsággal rukkolnak elő a barátai, ismerősei. Ne ítélje el őket, és haragudni se haragudjon rájuk. Jót akarnak Önnek, bár most kellemetlen perceket-órákat okoztak a felfedezésükkel. Lehet, hogy egyszer még hálás lesz nekik a mostani kellemetlenségekért.


Szűz 08.24-09.23.
Lehet, hogy már unja a nyaralást, és mozgalmasabb életre, kalandokra vágyik. Minden kívánsága Önnek sem teljesülhet, de ha legalább tenne egyikért-másikért, közelebb lenne a megvalósuláshoz. Ha pedig mégsem hajlandó erre, nem mástól várna megoldást, hanem elfogadná, amit a sors kínál Önnek. Jobban tenné, ha kihasználná a nyár utolsó heteit és erő gyűjtene a hosszú élre. Még nagy szüksége lehet rá.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Ha mára kulturális program ígérkezik, jól teszi, ha habozás nélkül elfogadja. Szüksége is van némi művelődésre, mert mostanában elhanyagolta ezt a területet. Persze a munkája kötötte le minden erejét és idejét. De ha jól belegondol, a munkája - még ha szereti is, amit csinál - tulajdonképpen csak egy eszköz álmainak, vágyainak valóra váltásához. Ma lazítson és oldódjék fel a feledhetetlen élményben.


Skorpió 10.24-11.22.
Ilyen jól már régen érezte magát. Ma semmi sem ronthatja el derűs, kiegyensúlyozott hangulatát. A sértő megjegyzéseket elengedi a füle mellett - nagyon helyesen. Családjával elnéző, segítőkész. Társas utazáson vagy nyaraláskor kincset ér egy ilyen közérzet, amely jótékonyan hat nemcsak saját belsőjére, de a szűkebb és a tágabb környezetére is. Mi mást tűzhetne ki célnak, mint megőrizni a mai napot.


Nyilas 11.23-12.21.
Ez a vasárnap alkalmas arra, hogy rokonait, ismerőseit meglátogassa. Olyan impulzusokat kap, amelyek fontosak lesznek a jövőben, új elképzeléseket, gondolatokat szülnek. Ebben a helyzetben, amelyben most van, jobban rá van utalva mások támogatására, mint egyébként. Ne kövesse hát el azt a hibát, hogy a jó szándékú segítséget ellenkezéssel fogadja. Higgye el, hogy a szakemberek, kollégák, főnökei tanácsa nélkül nem ér el akkora sikert, mint amekkorát kíván.


Bak 12.22-01.20.
Barátai unszolására ma sem tudja egészen elfelejteni a munkát. Tevékenyen, aktívan fog ez a mostani vasárnap telni. Egy nyaraló? Kert? Nyári lak? Jöhet bármi, Ön most képes bármit megtervezni. Élettapasztalata is hozzásegíti a jó ötletekhez. Ha soha nem is fogja élvezni az eredményt, már a tervezés izgalma megéri. Arról ne feledkezzék meg, hogy még a barátok között is van a munkának ára.


Vízöntő 01.21-02.19.
A szép hétvégi napon sétára indul a kedvesével. Meglepetve fedezik fel, hogy lakóhelyüktől nem is oly messze kis park, rendezett zöld terület üdíti fel a szemet és egyben a szívet. Ide máskor is el fognak jönni - fogadják meg. A nyári üdülés legalább egy részét fordítsa a hazai ismeretlen tájak és vidékek felfedezésére. Ha a lakhelyéhez közeli utcák is tudnak Önnek meglepetést okozni, akkor az ország ismeretlen tájai különösen. Este jó hírt fog kapni.


Halak 02.20-03.20.

A mai nap az alkotó munka napja. Személyes terveit bizonyára sikeresen meg tudja valósítani. Boldogan tapasztalja, hogy egy összejövetelen az Ön számára befolyásos emberek sokkal több őszinte érdeklődéssel tekintenek az elképzeléseire, mint röviddel ezelőtt. Ha utazni készül, most induljon el. A mai nap ideális a felkerekedésre. Még akkor is remekül fog sikerülni az út, ha nem szervezett meg semmit előre, akár a szállása is kétséges.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-08-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite