2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kedvező ajánlattal, jól kezdődik a hét

Napi horoszkóp: Kedvező ajánlattal, jól kezdődik a hét


A Nyilasokban ma feltámad a már-már kialudt becsvágy, a Bakoknak a ma reggel simának és gördülékenynek tűnik, a Bikáknak sajnos, vagy nem, de még nem elég erős a pozíciójuk, az Ikrek szívesen segítenek bárkinek, ha megkérik rá, de ha kihasználják, azt rendkívül rossz néven veszik, és ezt nem is titkolják egyetlen másodpercig sem - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az Egyesült Államokban a legjobban megfizetett tudás az a képesség, hogy valaki jól kijön az emberekkel, megtalálja velük a közös hangot. Az Ön sikerét 90 százalékban az határozza meg, milyen jártassággal rendelkezik az emberi kapcsolatok alakításában, milyen eredményesen tud együttműködni másokkal. Így, még ha bal lábbal is kelt fel, nem szabad ezt a közvetlen környezetében élőkön „elverni". Ha nem tud másokra hangolódni, vonuljon inkább vissza csendesen, ne keresse a konfliktushelyzeteket.


Bika 04.21-05.21.
Sajnos, vagy nem, de még nem elég erős a pozíciója, még nincs abban a helyzetben, hogy Ön diktálhatná a feltételeket, hogy Ön határozhatná meg, hogy kit alkalmaz arra a bizonyos munkakörre. Ez pedig jócskán behatárolja a lehetőségeit és egyben az elérhető eredményeket is. Hogyan is tudna ilyen alulképzett, fantáziátlan emberekkel világraszóló terveket készíteni? Ezt magyarázza Önnek meg valaki.


Ikrek 05.22-06.21.
Szívesen segít bárkinek, ha megkérik rá, de ha kihasználják, azt rendkívül rossz néven veszi, é ezt nem is titkolja egyetlen másodpercig sem. A szókimondása feltehetően nézeteltérést szít Ön és a családja vagy a felettese között. De ha felszáll a vita eleji „lila köd" előbb-utóbb mindkét fél átgondolja a másik fél álláspontját és ezután már más hangnemben fognak tárgyalni egymással. Egy olyanban, amely lehetővé teszi a megállapodást, és nem sértődéshez vezet.


Rák 06.22-07.22.
Egyre fokozódik az iram az üzleti életben is. Mindenki igyekszik még az ünnepek előtt megoldani a lezáratlan ügyeit. Bármennyire is húzódozik a munkától, Ön sem lazsálhat. Sőt! Éppen Önnek kell a legjobban hajtania, mert megint az utolsó pillanatra hagyta a munka oroszlánrészét. Csak magára vethet, ha hullafáradtan ér haza, hiszen ugyebár a rest mindig kétszer fárad. Az sem kizárt, hogy többször.


Oroszlán 07.23-08.23.
Annyi csalódás és keserű élmény után sem tanul, és ismét kockára teszi az eddig elért eredményeit. Nem szabad vakon hinnie mások szavában, és ezt már annyiszor megtapasztalta leginkább a saját kárán. Az egyetlen hitelt érdemlő forrás: önmaga, ebben kell bíznia a csilingelő szavak helyett. Józan értékítélete mindennél helyesebben mutatja meg a helyes útirányt, csak követnie kell azt, amit a szíve és az esze parancsol.


Szűz 08.24-09.23.
Kedvező ajánlattal, jól kezdődik a hét. Vegye fontolóra és ne hamarkodja el a döntést. Előfordulhat, hogy kételkedik önmagában, úgy érzi, hogy kiesett a meg szokott tempójából és képtelen lépést tartani a munkatársaival. Okosabban teszi, ha ezen a napon nem kezd olyan vállalkozásokba, amelyek energiát, töretlen akaraterőt kívánnak. Lazítson. Ügyei intézésére várja ki a kedvező alkalmat.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Érzi, hogy nagyon kevés az idő, nem szeretne határidő módosítást kérni. A pontosság és a műgond a két legnagyobb erénye, ehhez továbbra is tartani akarja magát. Még ha le is kell mondania ezért valamilyen programot, akkor is véghezviszi, amit elképzelt. Az elmaradt találkát ne bánja, hiszen újra csak kölcsön akart kérni Öntől az illető. Így legalább megúszta a kínos szavak kimondását: Önnek sincs most pénze.


Skorpió 10.24-11.22.
Már azt hitte, hogy túltette magát a családi gondokon, de tévedett. Nem is kicsit. Olyan események jöhetnek közbe - házasság, rokoni meghívás, évfordulók -, amelyek újabb, nem várt kiadásokkal terhelik a karácsonyi költségvetést. Otthon áll a bál, Ön pedig ott tart, hogy visszavonja az adott szavát, és pénzkereset után néz. Ne siesse el! A munkahelyén jutalomra - akár nagyobb összegre is - számíthat.


Nyilas 11.23-12.21.
Feltámad Önben a már-már kialudt becsvágy. Tűzön-vízen át törne a kitűzött céljai felé. De parancsoljon megálljt az esztelen robogásnak. Előbb tanulni, tanulni, tanulni. Fontos, hogy tovább képezze magát, mielőtt új szinteket meghódítására törekedne. A munkahelyén és a magánéletében se kényszerítsen ki semmit, mert az így elért eredmények hamisak, nem érnek annyit a gyors sikerek, amennyi bánatot okozhatnak a környezetének.


Bak 12.22-01.20.
Reggel simának és gördülékenynek tűnik a nap. Minden egyezik, még csak el sem késik. Aztán a nagy lendület és hév lecsücsül. Unalmassá kezd válni a napi teendők rendezése. Mindenki eltűnik a színről. Ráadásul még egy elkallódott iratot is azon keresnek, aki kézre esik: mármint Önön. Ez rosszul is esik, meg nem is találja. Ha valami jó ötlettel nem tud kibúvót találni, az Ön nyakába varrják az esetet.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ma végre az időjárás is jelzi, közeleg a Karácsony. Mindez nem csak boldogsággal tölti el, de hirtelen gyámoltalannak tűnik: nehezen találja fel magát és az első akadály, kudarc a kedvét szegi a további próbálkozástól. Ne vonuljon vissza a sértődöttség és az önsajnálat csigaházába. Inkább gondolja át, hogy mit rontott el és készítsen új terveket. Ellenkező esetben nem fogja tudni leküzdeni a félszegségét és nem jut ki a gödörből.


Halak 02.20-03.20.
Ha az a szándéka, hogy új ismeretségeket köt, a mai napon - kellő elővigyázatosságról természetesen nem megfeledkezve - meg is teheti. Ezen a hétfőn érdemes alkotó munkához fognia. Befolyásos személyek helyeselni fogják a pénzügyi terveit. Alkalma nyílik a korábbi tévedéseit is helyrehozni, amely nem csak azért tölti el megnyugvással, hisz javíthat, de azért is, mert ezek a hibák már nem fogják kísérni az új esztendőben.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-12-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite