2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: ma ki se nézzen az ablakon

Napi horoszkóp: ma ki se nézzen az ablakon


A Kosoknak semmi kedvük az esti programhoz, a Rákok ma ki se nézzenek az ablakon, maradjanak otthon a meleg szobában és pihenjenek, az Oroszlánoknak már elegük van abból, hogy folyton várniuk kell, a Szüzek hiába szeretnének, nem tudnak napnapirendre térni az elmúlt hét eseményei felett - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Semmi kedve egy esti programhoz, de mégsem tudja lemondani. Az egész napja azzal a tudattal telik, hogy egy rossz estét kell eltöltenie mások társaságában. Ez ellen nem tehet semmit, de legalább a hátralévő időt ne rontsa el ezzel. Lehet, hogy jobban sülne el a találkozó, ha nem csak a negatívumokra készülne fel? Mi lenne, ha inkább arra összpontosítaná a gondolatait, miért is érezhetné jól magát?


Bika 04.21-05.21.
„Ha én odalépek, neked ide kell, de akkor ő meg kilép". Ezt a furcsa kiszorítósdit játsszák már napok óta. Mivel a kártyákat nem Ön keveri, de még csak nem is az Ön kezében vannak, tehetetlen bábként kénytelen asszisztálni ehhez. Ha ezzel Ön is tisztában van, és elég lelkierőt érez magában, túlélheti. Ha nem, jobb, ha már most, a kezdet kezdetén kiszáll a küzdelemből. Rejtélyes játék ez, de nyerni mindig is szeretett.


Ikrek 05.22-06.21.
Bár a befektetések terén nem, de tartós fogyasztási cikkek beszerzése során kifejezetten szerencsés. Barátai még tanácsot is kérnek Öntől, hogy hol érdemes vásárolni, és mit célszerű a kínálatból választani. Most mindenre képes a szerelemben. Ha megtetszik valaki, könnyűszerrel meghódíthatja, de megmentheti a szürkülőben lévő kapcsolatát is. Hogy ezt miként teszi, azt tanítani kellene.


Rák 06.22-07.22.

Ha megkérdeznék Önt, hogy milyen szín jut eszébe a novemberről, habozás nélkül rávágná: szürke. Nos, ez a nap sem cáfol rá erre. Ki se nézzen az ablakon, mert elmegy a maradék életkedve is. Élvezze a jó meleg szobát, olvasgasson, vagy nézegesse a nyaraláskor készült fényképeket. Este pedig feküdjön le korán, ha nem is tud elaludni, legalább a gondolatait ki tudja kapcsolni és békésen elmerenghet.


Oroszlán 07.23-08.23.
Elege van már abból, hogy állandóan várnia kell rá. A pontosság ugyan királyi erény, de azért néha a hétköznapi ember is gyakorolhatná. Főleg az borítja ki, hogy félórákat-órákat kell tétlenül elvesztegetnie. Próbáljon meg könyvet, újságot vinni magával, és legalább így elviselhetőbbé tenni a várakozást. A megoldás persze az volna, ha képes lenne arra, hogy leszoktassa a partnerét erről a rossz szokásáról.


Szűz 08.24-09.23.
Hiába szeretne, nem tud napirendre térni az elmúlt hét eseményei felett. Tele van várakozással, de mindemellett szorongással is. Szokásos otthoni elfoglaltságai, amelyek eddig mindig megnyugtatták, most nem kötik le. Minden ok nélkül veszekedést provokál a családjával, ahelyett, hogy kikérné a tanácsukat. Ez akkor is könnyítene a lelkiállapotán, ha a döntéseiben úgysem hagyja magát befolyásolni.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Talán máris bekövetkezett az, amitől a legjobban tartott. Nem vigyázott, és kimerült. Okosan teszi, ha egész nap az ágyban marad, és sok vitamint fogyaszt. Ez nemcsak a fáradtság, hanem az influenzajárvány ellen is hasznos lehet. Kerülje az éles zajokat, a fárasztó tv-nézést, és legfőképpen a felesleges vitákat. Szerencséjére a családja megértően fogadja, hogy kimerültek az energiakészletei és készséggel kiszolgálják Önt.


Skorpió 10.24-11.22.
Olyan szépen eltervezte a jövőt, és hirtelen minden összeomlik. A munkahelyi változások az Ön karrierjét is tönkretehetik és ezt csak ma értette meg igazán. Az is lehet, hogy csak rémképek gyötrik, hogy Önre is átragad mások nyugtalansága. Akárhogyan is van, ma nem tud szabadulni a baljós előérzeteitől. Pedig megtörténhet, hogy a félelme alaptalan, és jobban tette volna, ha pihen vagy szórakozik.


Nyilas 11.23-12.21.
Akkor kedvez Önnek ez a szombat, ha képes az életművészek eleganciájával fogadni az eseményeket. Ismét lépéselőnyhöz juthat a szomszédai előtt. A helyzetet használja ki a maga előnyére. Ugyanakkor arra is vigyázzon, hogy a képességeivel ne bosszantsa fel a környezetét. Ma ne dolgozza agyon magát, a házimunka megvárja, és a családja sem fog megharagudni, ha a tegnapi maradékot szolgálja fel.


Bak 12.22-01.20.

Mindig ott volna jó lenni, ahol éppen nincs. Mint abban a bizonyos viccben: útközben a legjobb. Konkrét utazásra is számíthat. Nem nagy távú, mégis az útviszonyok miatt meglehetősen fárasztó. Vigyen magával elemózsiát, mert ha megéhezik, nem nézi, hogy hol, mit eszik, és ez az elkövetkező napokban erőteljesen befolyásolhatja az egészségi állapotát. Ugye Ön sem szeretné a vasárnapot az ügyeleten tölteni?


Vízöntő 01.21-02.19.
Őrizze meg a családi ereklyéket. Ezekre vigyázzon, ezeket babusgassa, ne az egykor anyagi értéket képviselő, mára tökéletesen feleslegessé vált tárgyakat. Mert ezek holt és idegen világként veszik körbe Önt, elszigetelik és nyomasztják még akkor is, ha ezt még soha nem fogalmazta így meg. Tehát, munkára fel. Ez a nap a nagy rendcsinálás napja. És utólag se idegeskedjen, és ne rohangáljon ki a kukához.


Halak 02.20-03.20.
A mai napon minden jól áll a kezére. Használja ki hát a lehetőséget és intézze el gyorsan a legfontosabb folyó - kötelező - ügyeit, hogy aztán új, kedvére való dolgokba vághasson bele. Kapcsolatai bizonyos emberekkel új távlatokat nyithatnak meg, és ez talán döntő jelentőségű lehet életcéljainak megvalósításában. Ha sikerül elég meggyőzően előadnia az elképzeléseit, új barátokra tehet szert.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-11-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite