2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: ma megduplázhatja a vagyonát

Napi horoszkóp: ma megduplázhatja a vagyonát


A bikák túl sokat vállalnak, az ikrek igyekezzenek ma kibékülni önmagukkal, a rákok úgy érzik, hogy a mennyekbe jár, az oroszlánok ma nehezen találnak olyan elfoglaltságot, ami lefárassza őket, a szüzek lássák be, hogy ők is tévedhetnek, a mérlegeknek ma újabb lehetőség nyílik arra, hogy megduplázhassák a vagyonukat, a vízöntőknek ma tervezgetéssel telik a napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Minden porcikája fáj és sajog? Ez a jóleső fáradtság önbizalommal tölti el. A kedvesével közösen elkészített ebéd után sokkal jobban érzi magát. Gyönyörű az idő, kiválóan alkalmas kirándulásra, kimozdulásra. Menjenek el egy kiállításra, vagy üljenek be egy cukrászdába. Nem kell komoly programot szervezni, csak töltsék együtt, kizárólag egymásra figyelve az időt. Most mindkettőjüknek erre van szüksége.


Bika 04.21-05.21.
Túl sokat vállal. Ha azt hiszi, hogy az Önben rejlő, kétségtelenül hatalmas energiákat a végletekig ki tudja használni, nem tesz egyebet, mint hogy kizsákmányolja önmagát. Semmit sem tud az Ön által is elvárt szinten teljesíteni, összecsapja a munkákat. Ez pedig még azt a sikerélményt is elveszi, ami a jól végzett munka után sokszor eltölti. Próbáljon meg egy kicsit kevesebbet vállalni, de amibe belekezd, azt a szokott, magas színvonalon oldja meg.


Ikrek 05.22-06.21.

Igyekezzen kibékülni önmagával, és tisztázni, hogy tulajdonképpen mit is szeretne. Ha ez sikerül, akkor szinte csodákra lehet képes. Ellenkező esetben azonban egyrészt a saját erejét, az idejét, és a pénzét is pazarolja. Másrészt kockáztatja azok barátságát, akik valóban fontosak Önnek és mindig számíthatott a támogatásukra és tanácsaikra. Vigyázzon, mert a kedvese türelme is fogyóban van.


Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, hogy a mennyekben jár, közérzete ragyogó, hangulata kiváló. Mi kell még a boldogságához? Szinte kifújták a fejéből a tegnapi gondokat, ma csak a pihenésen, szórakozáson jár az esze. Valószínűleg a partnere is sok ilyen napot kívánna Önnek. Ma még arra is képes, hogy az érzelmeit, érzéseit leplezetlenül kimutassa, pedig ez az Ön esetében ritka pillanat. Adja át magát az őszinte kibontakozásnak.


Oroszlán 07.23-08.23.
Nyugodtan aludt, békésen ébredt és ez a napját is ilyenné teszi. Nehezen talál magának olyan elfoglaltságot, amely kellőképpen lefárasztja mind fizikailag, mind szellemileg. Próbálkozzék például a fűnyírással. Tudnivaló, hogy ez ugyan nem a szellemi munka netovábbja, de talán - vagy éppen ezért - alkalma lehet arra, hogy teljesen kikapcsolja, kizökkentse a hétköznapi ritmusból. Akkor se keseredjen el, ha nincs hol megtenni ezt, ültesse át a virágait, hogy felkészülhessenek a télre.


Szűz 08.24-09.23.
Lássa be, hogy néha Ön is tévedhet. Ma olyan eseményekben lehet része - szerettei jóvoltából -, amelyek boldoggá teszik és fordulatot is jelenthetnek az életében. Találkozhat valakivel, akitől előnyös ajánlatot kap, vagy egy fontos, bizalmas feladattal bízza meg. Kívánságai teljesülhetnek. Ma a szerencse is Önt pártfogolja. Talán már meg is bánta a tegnapi kirohanásait? Hozza ezt a családtagjai tudtára is, legalább egy hangos bocsánatkéréssel.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Ismét egy újabb lehetőség kínálkozik arra, hogy megduplázhassa a vagyonát. Kedveli a játékokat, és úgy dönt, hogy vállalja a kockázatot. Dupla vagy semmi alapon játszik, és nyer. Kellemes esti program lehet, ha meglátogat egy kaszinót. Ráadásul még szerencsés is. Hiszen aki mer, az nyer. De persze minden kockáztatás egy olyan döntés, ami a visszájára sülhet el, de most ezzel Ön ne is foglakozzon, ne is gondoljon.


Skorpió 10.24-11.22.
Ne feledje, hogy az utolsó alkalom, hogy fürödjön, napozzon vagy kiránduljon. Bár az idő borongósra fordult, de még mindig kiválóan alkalmas a kimozdulásra. A lényeg az, hogy távolodjon el minél messzebb az otthona falaktól és hátrahagyja a mindennapi gondjait. Gyűjtsön erőt, élvezze a nyarat addig, amíg még lehet. Mindezt megteheti egyedül, magányosan, de családja, szerettei körében is. Mindkettő felüdülést fog hozni.


Nyilas 11.23-12.21.
Meglehet, azt hiszi, hogy ezen a szombaton nem történhet semmi baj, oly szerencsésnek érzi magát, hogy még egy Ön előtt átszaladó fekete macska sem tudja megtántorítani. Csakhogy délután ez az optimizmusa az ellenkezőjébe csap át, hirtelen fekete felhők kezdenek gyülekezni a feje felett. Csak most, ebben a hangulatában győződik meg igazán arról, hogy milyen erősen is igényli a meghitt védettséget.


Bak 12.22-01.20.

Temeti a nyarat, pedig ez még korai. Családja már jó ideje gyanakszik arra, hogy Ön el akarja őket hagyni. Különösen a gyerekek megérzéseit nehéz lecsitítani. Már csak azért is nehéz, mert nem érzi magát makulátlanul tisztának. Ön sem lát és érez tisztán. Hogyan is tudná tisztázni ezt a kérdést? Anyagi és egyéb érdekeltségei is megkötik. Gyomorpanaszai is valószínűleg ezzel függenek össze. Azt azért nem kellene megvárnia, míg lyuk támad rajta.


Vízöntő 01.21-02.19.

Ma tervezgetéssel, beszélgetéssel telik el a nap nagy része. Szóba kerül a lakásfelújítás is. Ne legyen diktátor, ez nem jellemző Önre. Nem egyedül fog a felújított lakásban lakni, fontos, hogy mindenki az otthonának érezze. Főleg a színek harmóniájára ügyeljen, hiszen szőnyegeket, bútort, csillárokat, kapcsolókat most nem tud cserélni, a festés alapszíne ne üsse ezeket. Még ma kezdjen el takarékoskodni, hiszen a felújítás sok pénzbe kerül, de azért megehet egy finom vacsorát.


Halak 02.20-03.20.

Legyen óvatos a háztartási munka végzése közben. Némi balesetveszély fenyegetheti, amelyet azonban fokozottabb óvatossággal elháríthat. Bizonyos követelései ellenállásba ütköznek, tiltakozást váltanak ki, és ez az Ön számára további bosszúságokkal jár. Mostanában nehezen egyezteti össze a családtagjai különböző kívánságait, elképzeléseit. Vigyázzon, nehogy további nehézségei származzanak ebből.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-08-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite