2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma minden kis tervet is meg kell valósítani

Napi horoszkóp: Ma minden kis tervet is meg kell valósítani


A bikáknak a mai nap felejthető lesz, a szüzeknek ez a vasárnap igazán zűrös lesz, a mérlegeknek nem kell megerőltetni magukat azért, hogy ez a nap jól sikerüljön, a bakok ma nyugodtan engedjék el magukat, a vízöntők ma zsúfolt, de szerencsés napra ébrednek, a halaknak ma minden kis tervet meg kell valósítaniuk.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne avatkozzon bele mások problémáiba. Nincs Önnek is elég? Hányszor megfogadta már, ha úgysem tud segíteni, a tanácsaival talán csak tovább ronthat a helyzeten, akkor igyekszik távol maradni, hisz nem hiányzik egy újabb veszekedés. Márpedig mások gondjainak saját vállára vétele a legtöbbször csak újabb vitákat szül. Van Önnek is bőven elég problémája, foglalkozzon inkább azok megoldásával.


Bika 04.21-05.21.
Ez a nap felejthető lesz. Színészi képességeit - vagy amit annak hisz - előrántja a suba alól. Úgy véli, hogy ezzel a bohóckodással most el tudja boronálni azokat a nézeteltéréseket, amelyek régóta mérgezik a családi élet levegőjét. Ha mindent nem is, annyit elér ezzel, hogy a rokonai egyre inkább meg vannak arról győződve, hogy Ön megbízhatatlan, aki nagyon is kilóg ebből a tiszteletre méltó családból.


Ikrek 05.22-06.21.
Irigyeivel és korábbi baklövései következményeivel kell a mai napon szembenéznie. Az előbbiekkel igyekezzen ügyesen kompromisszumot kötni, hogy pótolhassa mindazt, amit elmulasztott. Érzelmei kiszámíthatatlanok, de éppen ez teszi ellenállhatatlanná, hogy aztán Ön is beleessen abba a bizonyos sötét verembe, amit szerelemnek hívnak. Anyagi ügyei már kevesebb jót ígérnek, ügyeljen az első gyanús jelre, különben deficittel zárhatja a júliust.


Rák 06.22-07.22.

Ma megint csak Öntől függ, hogyan alakul a nap. Lehet kiemelkedően jó, de nagyon rossz is. Előfordulhat, hogy vegyesen lesznek ilyen és olyan élmények. Mindenképpen az a jellemző, hogy az események két véglet közül valamelyik felé közelítenek. Tekintve azonban, hogy a sorsát végeredményben mindenki maga irányítja, próbálja meg megkeresni az arany középutat, hátha ez egyszer sikerül is azt megtalálnia.


Oroszlán 07.23-08.23.
Oroszlánként igazán jól csak a barlangjában vagy vadászat közben érzi igazán jól magát, gondoljon néha azért a népes családjának tagjaira is. Vegye már figyelembe azt is - néha -, hogy bár az állatok királya, mégsem egyedül él egy elhagyott barlangban. Bizony Önnek is vannak kötelezettségei - bármilyen furcsán hangzik is ez egy „király" számára. Legyen hát figyelmes és kedves a környezetéhez. Egy ilyen „uralkodót" „alattvalói" is jobban tisztelnek.


Szűz 08.24-09.23.

Zűrös egy nap. Partnere lemondja a randevút vagy bejelenti, hogy nem tart Önnel, nincs kedve külföldre utazni. Reményei meghiúsulnak, jókedve gyászosra fordul. Felzaklatott lelkiállapotában hajlamos hitelt adni a kósza munkahelyi híreknek is. Már-már a legrosszabbtól tart. Magánytól, munkanélküliségtől, félreállítástól. Ne vegye ennyire tragikusan. Ne tegye tönkre a vasárnapi pihenését. Próbálja meg megállni, hogy még mélyebbre ássa magát.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Nem kell megerőltetnie magát annak érdekében, hogy ez a mai nap jól sikerüljön. Ha nem tesz semmit, akkor sem lesz oka a panaszra. Csupán Ámor nyila téveszt célt, és olyasvalaki lesi a kegyeit, akire sohasem számított, de az Ön által kiválasztott személy tudomást sem vesz kisebb-nagyobb ostromairól. Ismerős már a szituáció és most sem tudja, melyik lenne a helyes út. Menni hagyni vagy küzdeni. Elfogadni vagy visszautasítani.


Skorpió 10.24-11.22.
Hosszas vívódás után úgy dönt, hogy kitart a partnere mellett. Sőt: családot alapít. Ez a nap tehát valóban jelentős az Ön életében. Ahogyan annak is, aki gyermekei frigyére adja az áldását, házassági évfordulót ünnepel, keresztelőt tart, vagy éppen ma ismerkedik meg valakivel, aki egyszer talán mindennél fontosabb lesz a számára. Ha kirándulni vagy társaságba megy, félre tudja tenni a bosszúságait is.


Nyilas 11.23-12.21.
Ez a vasárnap csak akkor lesz kedvező az első dekádban születetteknek, ha a lényegesre, a fontosra tudnak összpontosítani. Új szerelem kezdődhet, de vigyázat. Hamarabb fog véget érni, mint ahogyan azt hinné és szeretné. Nem a mai napon fogja megtalálni azt a személyt, aki elkíséri majd az élete folyamán, mégis olyan érzések ébrednek Önben, hogy egy percig sem fogja bánni, hogy belekezdett.


Bak 12.22-01.20.

Nyugodtan engedje el magát. Nem marad le semmiről. Már ami a feladatokat illeti. Egyébként a teniszpartit, a mini golfot és mindazt, ami a testének ingere, ki ne hagyja. A szerelmi vágy ugyan nem sarkallja újabb kalandokra, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem igényli a szerelmet. Hiszen a nyáréjszakák varázsa novemberben nem pótolható. Engedje hát most szabadjára a vágyait, hogy a hosszú téli éjszakákon legyen mire emlékezni.


Vízöntő 01.21-02.19.
Zsúfolt, de szerencsés napra ébredt. Gyermekével a családi legendáriumokról beszélgetnek. Noha tisztában van vele, hogy az igazság és a legenda között nagy a különbség, azért hagyja meg szülötte illúzióit, lesz még elég ideje a gyereknek kibogozni a teljes igazságot. Ön is szerette a nagyszülők elbeszéléseit, hitte a meséket, és élvezettel nyomozott a valóság után. Ne fossza meg a gyermekét sem ettől az élménytől.


Halak 02.20-03.20.
Ma minden kis tervet meg tud valósítani, amelyeket már régóta a szívében dédelgetett, legyen az elmaradt kerti munka, hobbi vagy olvasmány, elmaradt levelezés vagy telefonok elintézése. Új barátokat is szerez, ha nem éppen csodálókat. Ám óvakodjon attól, hogy olyan helyen is nyüzsögjön, ahol azt a legkevésbé várták. Ha valahol úgy érzi, nem látják szívesen, még mindig jobb időben angolosan távozni, mint konfliktusba keveredni.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-07-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite