2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Még egy utolsó nagy roham a szeretet ünnepe előtt

Napi horoszkóp: Még egy utolsó nagy roham a szeretet ünnepe előtt


A Kosok ma jól hasznosítható tanácsokat, „füleseket" kaphatnak, az Ikrek ne büntessék azzal a kedvesüket, amiről nem is tehetnek, a Rákoknak a mai napon a hangulata remek és kiegyensúlyozott, ma a Szüzek sem vonhatják ki magukat a karácsonyi készülődésből, a Mérlegek a tegnapi „laza" nap után ismét energiával telten ébrednek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma jól hasznosítható tanácsokat, „füleseket" kaphat barátaitól, de még a szomszédasszonyától is. A gyermekei próbára teszik az igazságérzetét, de kivágja magát úgy, hogy ezzel még a partnerének is segít. Ez ám csak az igazi huszárvágás. Egy munkatársa hívja fel váratlanul és leginkább megdöbbentő módon. Az utolsó munkanapjukon komolyan összevesztek, de őt nem hagyta nyugodni a gondolat. Ma kibékülnek.


Bika 04.21-05.21.
Még egy utolsó nagy roham a szeretet ünnepe előtt. Nincs dió, váratlanul kevés lett a mák, elfogyott a zsemlemorzsa. Most persze egyik sem kapható, vagy ha mégis, kilométer hosszú sorokat kell végigvárni a kasszánál. Jól gondolja végig, hogy mire van még szüksége, mert az ünnepek alatt egy gutaütés nem a legjobb program. Inkább legyen valami feleslegesen otthon, minthogy boruljon egy tervezett menü.


Ikrek 05.22-06.21.
Ne büntesse a kedvesét azért, amiről nem is tehet. Képzelje magát az ő helyébe, mi lenne, ha ő is hasonlóan cselekedne. A másutt elszenvedett sérelmekért Önön verné el a port. Vagy olyan sérelmeket vetne a szemére, amelyeket korábban megbeszéltek és Ön lezártnak gondolt. Ugye, hogy nem esne Önnek sem jól? Lazítson. Most már kár a kapkodásért és az idegeskedésért, minden remekül fog sikerülni még akkor is, ha nem pont úgy, ahogy eltervezte.


Rák 06.22-07.22.
A hangulata remek, kiegyensúlyozott, csak az foglalkoztatja, ami nem munkahelyi gond. A kedvesével is elásták a csatabárdot, csupán egyetlen kérdésben nem jutnak közös nevezőre: hol töltik az év utolsó napját. Ön legszívesebben otthon maradna, a partnere viszont társaságba vágyik. Ezen ne vesszenek most össze, van még addig idő bőven, hogy eldöntsék. Ha mégsem, legfeljebb majd sorsot húznak.


Oroszlán 07.23-08.23.
Csak most derül ki, hogy megint felületesen mérte fel a család ünnepi igényeit alábecsülte a várható rokonok számát. Ennek következtében ismét közelharcba kell bocsátkoznia a piacon, a nagy áruházakban a halért, a bejglibe való dióért és más, korábban is megvásárolható földi javakért. Meggyötörve, kifulladva tér haza a beszerző körútjáról, pihenésre azonban nincs ideje, hiszen beindult az ünnepi nagyüzem.


Szűz 08.24-09.23.
Ma Ön sem vonhatja ki magát a karácsonyi készülődés alól, bár nem is szeretné. Ez mindig izgalommal tölti el. Miközben a szaloncukrot kötözgeti, felidézi gyermekkori élményeit, a régi ízeket, hangulatokat csalogat elő az emlékezetéből. Mindez kellemes, várakozásteljes állapotba ringatja. Bár Önnek mindig is a család jelenti a biztonságot, most még fokozottabb a ragaszkodása. Nincs az a pénz, amiért szeretteitől távol töltené az ünnepeket.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
A tegnapi „laza" nap után ismét energiával telten ébred. Bár úgy érzi, újra teljes erőbedobással láthat neki a takarításnak, főzésnek, ne legyen rest befogni a családtagokat is a munkálatokba. Ellenkező esetben hamar ágynak döntheti egy vírus, vagy éppen a túlhajszoltság. Ha sikerül idejében végezni, és akad pár szabad órája, éljen a lehetőséggel és sétáljon egy nagyot a friss levegőn. Ez nem csak a testét tölti fel energiával, de szellemileg is kikapcsolja.


Skorpió 10.24-11.22.

Elvonultak a viharfelhők, mindenki kialudta a fáradtságot és a tegnapi feszültséget. Könnyűnek, felszabadultnak érzi magát. Elég erő és önbizalom van Önben most ahhoz, hogy másokon is kipróbálja hódító erejét. Amennyiben nincs kapcsolata, portyázása most sikerrel jár: ismét pazar kalandba bocsátkozik. Sikerei megrészegítik. Ez az Ön külön meglepetése karácsonyra. Amennyiben házasságban, párkapcsolatban él, akkor partnerét varázsolja el kisugárzásával olyannyira, hogy egymás karjaiban feledik minden sérelmüket.


Nyilas 11.23-12.21.
Az előző napok zűrzavara után mérhetetlenül jólesik Önnek ez a csendes, meghitt nap. Ma sikerül minden családi viszályt elsimítania, és ez megnyugvással tölti el. Bizsergető öröm járja át a tagjait, hogy családjával sikerül kellemes hangulatban készülődni az ünnepekre. Merítsen erőt e napból, és élvezze elégedettségét. De egyvalamire vigyázzon: ne bocsátkozzon kalandor akciókba, melyek veszélyeztetnék az ünnepek meghittségét.


Bak 12.22-01.20.
Sütkérezhet szelleme ragyogásában. Mint a penge, úgy vág az agya, és a humora is elkápráztató. Jó ma az Ön társaságában lenni. Fricskákkal, éles szurkálódásokkal ne vegye el szerettei kedvét. Keresse mindenre a megoldást, és meglátja, be is jön. Ahová nyúl, mindenütt akad elintéznivalója, de gyorsan rendet teremt maga körül. Régen látta a környezete ilyen magabiztosnak. A falánksága az egyetlen ellensége. Válogatás és kalóriaszámolgatás nélkül mindent bekap, ami a keze ügyébe kerül.


Vízöntő 01.21-02.19.

A könnyelmű kijelentések napja ez a mai. Talán az ünnepi hangulat, talán a fáradtság mondat ki Önnel felelőtlenül szavakat. Az ígéretekből azonban nem lesz semmi, hisz többet vállal, mint amit teljesíteni tudna. Ez azonban ne feszélyezze Önt, mert így sem jár rosszul. A gyermekeivel folytatott beszélgetések rádöbbentik arra, milyen lelkesítő, szellemileg üdítő, érdekes tud lenni a világ, ha az ember gyerekszemmel nézi.


Halak 02.20-03.20.
Megint rettenetesen élvezi, hogy a középpontban áll, és megcsodálják, körülrajongják. És valóban, mindenkinek el is kell ismernie, hogy pillanatnyilag a legjobb formában van. A családon belüli villongásokat könnyűszerrel tudja elsimítani diplomáciai és humorérzékével, pár kedves szóval. Ugyanakkor érzékeli, hogy milyen nagy erőt ad a társasága azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak Önhöz.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

2012-12-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite