2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Olyan ez a vasárnap, ahogy az a nagy könyvben meg van írva

Napi horoszkóp: Olyan ez a vasárnap, ahogy az a nagy könyvben meg van írva


A Bikák végre ma pihenhetnek, amíg a többiek bele vetik magukat a karácsonyi vásárlásba, a Szüzek ma csodálatos napra ébredtek, tegyenek félre minden gondot, problémát, a Skorpiók ma végre tiszta vizet önthetnek a pohárba, így legalább megnyugodhatnak, a Halaknak a korábbi sikerszéria folytatódik - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A speciális arcpakolások vagy maszkok alkalmazására remek ez a mai nap, főleg ha közben egyenetlenségek, pattanások vagy hasonlók ellen kisebb „beavatkozásokra" is szükség van, mert ha most sebek is keletkeznek, holnapra, mikor ki kell lépnie a lakásból, elmúlnak. A bőr mélyebb rétegeinek ápolásának legoptimálisabb módja a bőrradír és a tisztítómaszk, amely a bőrt különös alapossággal tisztítja, és az elhalt hámsejtek is eltávolítja.


Bika 04.21-05.21.
Végre kinyújtózhat. Amíg a többiek a plázákban, bevásárlóközpontokban tülekednek, addig Önnek végre igazi nyugalma van. Ezt kihasználva, végre megszámolhatja a dugipénzét, és hozzávetőleges számítást végezhet arról, hogy az mire lesz elég. Ne legyenek vérmes reményei, az árak már olyan szintet értek el, hogy örülhet annak, ha a gyerekeinek tud valami szép és értékes karácsonyi meglepetést venni. Hogy a többiekkel mi lesz, ma még nem tudja.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha még nem kezdte el a felkészülést a közeledő ünnepekre, ne kezdjen el pánikolni. Szinte mindenhol tetőzik a bevásárlási láz, és a sok lökdösődéstől csaknem elment a karácsonyi hangulata. A lehetőségek, bár csábítóak, de inkább mondjon nemet a kedvesének, a barátainak, mert még a szolidabb összejövetelek is balul végződhetnek. Ez az időszak alkalmas arra, hogy merészebb vállalkozásba kezdjen.


Rák 06.22-07.22.
Megkezdődött a karácsonyi őrület, Ön is beleveti magát a vásárlásba. Pontosabban azzal a céllal indul el, hogy most még csak nézelődik, de ha elkapja Önt a láz, amelyhez képest az aranyláz semmiség, akkor senki és semmi nem állíthatja meg. A legszebb az egészben, hogy végül senkinek nem vesz semmi értelmes dolgot, és elköltött egy csomó pénzt. Nincs mit tenni, pakoljon ki mindent, és gyönyörködjön bennük.


Oroszlán 07.23-08.23.
Az adventi koszorún meggyullad egy gyertya. Közeledik a szeretet ünnepe, és ez felekezetre, vallásra, világnézetre való tekintet nélkül mindenkiben az együvé tartozás érzését erősíti meg. Elsimulnak a viszályok, kibékülnek az ellenségek, de legalábbis tűzszünetet kötnek, és legalább ezekre a napokra nyugalom költözik majd a házak fedele alá. Már nagyon várja azokat a napokat, amikor meghitten, békében lehet együtt a nagyobb család, még ha ez igen fárasztó is lesz az Ön számára.


Szűz 08.24-09.23.
Csodálatos napra ébredt. Tegye félre a gondjait. Ez a vasárnap valóban arra való, hogy élvezze minden percét. A szerelem felkorbácsolja az érzékeit, és az alkotásban is tökéletességre, megújulásra serkenti. A kreativitása most szárba szökken és ez nem is hátrány az ünnepek előtt. Számos ajándékötet fogalmazódik meg most Önben, és nem is tétlenkedik, a tettek mezejére lép. A saját kezével létrehozott meglepetések nagy sikereket arathatnak majd a fa alatt.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Egy nap alatt képtelenség bepótolni mindazt, amit egy év alatt elszalasztott, de azért tehet rá egy kísérletet. Legfeljebb nem sikerül megvalósítania mindazt, amit tervbe vett, de így is sok kellemes élményben lehet része. Szó szerint halmozza az élvezeteket, mintha attól félne, hogy az év végével ezek a nagyszerű érzések is elmúlnak. Pedig az év vége nem jelenti az érzelmek kihalását, csak a megújulásukat.


Skorpió 10.24-11.22.
Végre tiszta vizet öntött a pohárba, most legalább így megnyugodhat. Családja tudja, hogy mire számíthat, és ezt el kell fogadniuk, akár tetszik nekik, akár nem. Most, hogy ezt a gondot is levette a saját válláról, ismét jókedvű, kiegyensúlyozott, nyugodt. Még az életkedve is visszatért. Már jót nevet azokon, akik egymást törve-taposva vetik magukat a vasárnapi ajándékvásárlás tébolyába.


Nyilas 11.23-12.21.

Olyan ez a vasárnap, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Problémáit megelégedésére megoldja, elengedheti magát. Szentelje az idejét szeretteinek és azoknak az embereknek, akik közel állnak Önhöz. Higgye el, régóta rászolgáltak erre a megkülönböztetett figyelemre. A szerelemben is harmóniára talál. Mi hiányozhatna a boldog vasárnapjához? Minden adott ahhoz, hogy ellazuljon és kipihenhesse magát.


Bak 12.22-01.20.
Egy orvosi vizsgálat nem lenne hiábavaló, még akkor sem, ha belefullad a munkába. Lehet, hogy csak a fűszeres, nehéz ételek az okozói emésztési rendellenességeinek, mégis konzultálni kellene egy szakorvossal. Hiába töri a fejét valami különleges karácsonyi ajándékon, nem jut eszébe semmi, hisz a gyomorfájdalmak minden energiáját kiveszik. Ha mégis sikerül elmenni vásárolni, mindjárt vegye is meg, ha valami egyedire bukkan.


Vízöntő 01.21-02.19.
Nem bír magával, nem hallgat a bölcs szóra, akkor is elindul vásárolni, ha szerettei óva intik a vasárnapi káosztól. Hatalmas árukészlet, mondhatni árubőség fogadja, de lassan a testtel: nem árt, ha nem költi el minden pénzét, hanem tartalékol. Ne feledje, az év vége még nem jelenti a világ végét is, az ünnepek után is élni kell valamiből. Azt pedig végképp verje ki a fejéből, hogy adósságokba verje magát egy műszaki cikk megvásárlása miatt.


Halak 02.20-03.20.
Ez a nap, ha nem is alakul mindenben az Ön várakozása szerint, a korábbi sikerszéria folytatását hozza. Vagy látogatója érkezik, vagy olyan új tapasztalatokra tesz szert, amelyek igen nagy jelentőségűek lesznek az életében. Ne essen tévedésbe: az ellenségei akkor sem lesznek a barátaivá, ha a kedvüket keresi. Inkább azokban az emberekben bízzon, akikről tapasztalatból tudja, hogy jól ismerik és elviselik az Ön jellemvonásait.


Még több horoszkóp itt!HÍR PORT24/EZO TV

2012-12-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite