2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Vissza kell zökkennie a szürke hétköznapokba

Napi horoszkóp: Vissza kell zökkennie a szürke hétköznapokba


A rákok még mindig a hétvége hatása alatt vannak, az oroszlánoknak rengeteg tennivalójuk akad, a szüzek átmenetileg rossz passzban érezhetik magukat, a vízöntők legyenek visszafogottak és megfontoltak pénzügyben, a halak ma nyugodt napra ébrednek - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Önt mindig is érdekelték az anyagi hasznot ígérő vállalkozások, még ha azok némi kockázattal is járnak. Most még inkább elszánta magát arra, hogy megszilárdítsa az anyagi helyzetét. Lehet, hogy már ki is vette a szabadsága nagy részét? Ha igen, és ha túl sokat költött volna, akkor érthető, hogy miért törekszik annyira a pénzügyi egyensúlyra. De sokat töpreng azon is, hogy milyen irányba fejlesztheti a karrierjét. Persze a pénzügyi labilitás lebeg elsősorban a szeme előtt.


Bika 04.21-05.21.
Vissza kell zökkennie a szürke hétköznapokba, és amilyen gyorsan csak lehet, fel kell vennie az iramot. A nyaralás nagyszerű kikapcsolódás volt. Szellemi energiával feltöltődve újabb feladatokra vár, melyek próbára teszik majd a munkabírását és a tehetségét. Terhelhetősége most szinte határtalan és ezt a munkatársai is észreveszik. Ne csodálkozzon hát, ha a mai nap végére a nyaralás során szerzett kipihentségének már a nyomait sem érzékeli.


Ikrek 05.22-06.21.

Még mindig csak irigykedve lesi, ahogy a kollégái a nyaralásukat tervezgetik. Ön nemhogy az úti célt, de még az időpontot sem tudja. Könnyebb lenne a tervezés, ha legalább azt eldöntené, kivel is szeretné eltölteni azt a pár napot, amit erre tud áldozni. A barátai is csábítják egy-egy fesztiválra, de vonzza a magány, és hogy egyedül vágjon neki egy kisebb kalandtúrának. Szerelme is hiányolja már az együtt töltött meghitt órákat. Jó lenne mielőbb dűlőre jutni.


Rák 06.22-07.22.
Még mindig a hétvége hatása alatt áll, úgy mozog, mint egy lassított felvétel. Teljesen bizonytalan mindenben, képtelen eldönteni, hogy a fehér fehér-e vagy fekete. Ahova ültetik, mint egy virág, ott is marad, nem lehet Önre ráismerni. A végén annyira belejön a tétova pakolgatásba, hogy még hazamenni is majdnem elfelejt. Talán estére magához tér. Ha más nem, egy családi perpatvar észhez téríti.


Oroszlán 07.23-08.23.
Egyszerre rengeteg tennivaló zúdul a nyakába, pedig milyen nyugalmasnak ígérkezett ez a hét. Jószerével arra sem marad ideje és energiája, hogy a kötelező feladatait elvégezze, a beeső tennivalók lekötik minden energiáját. Nincs senki, akivel megoszthatná ezeket. Ebben a helyzetben, pontosabban ennek a helyzetnek a kialakulásában Ön is ludas. Senki sem pótolhatatlan, senki sem dolgozhat egyedül - ezt már Önnek is be kellene látnia.


Szűz 08.24-09.23.
Átmenetileg rossz passzban érezheti magát, az egészségével is bajok lehetnek. Talán ezért is olyan kiszámíthatatlan a mai napon a hangulata. Ne erőltesse túl magát, kerülje az idegesítő szituációkat. Ön most a családjában is fokozott kíméletre szorul. Könnyen megsértődik, a legártatlanabb megjegyzésre is felkapja a vizet. Igyekezzen elkerülni a következményekkel járó kitöréseket, legalább azokat ne bántsa meg, akik közel állnak Önhöz.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Kollégái nem tartják kifejezetten talpraesettnek, ügyesnek. Újabban nem is titkolják azon álláspontjukat, hogy véleményük szerint az eddig elért sikereit kizárólag a szerencséjének köszönheti. Kifejezetten rosszkedvű és csalódott lesz, mikor ezek a vélemények a fülébe eljutnak. Úgy érzi, meg kell mutatnia, hogy mire is képes igazán. Ez az Ön találékonysága és ügyessége mellett nem okozhat gondot.


Skorpió 10.24-11.22.
Nincs jobb annál, mint arra ébredni, hogy az élet szép, a nap süt, és nagyon jó a bőrünkben lenni. Ez a nap is így kezdődik. A folytatás sem ígérkezik rosszabbnak. Kisebb összezördülések természetesen várhatóak - a munkahelyén éppúgy, mint a családjában -, de ettől még a nyár gyönyörű marad, és annyi minden van, aminek szívből örülhet. A mai napon nem tudja semmi elrontani széles jókedvét.


Nyilas 11.23-12.21.
Ismét kísértést érez arra, hogy a szeretteit megsértse. Ne tegye. Az utóbbi időben sokat bántotta őket. Levélben vagy telefonon olyan hírt kap, amelynek alapján halaszthatatlan döntést kell hoznia. Vegyen számba és fontoljon meg minden lehetséges választ, azután az Ön számára legkedvezőbb megoldást válassza. Viselkedjen tartózkodóbban, kerülje az indulatok kitörését és a meggondolatlan cselekedeteket.


Bak 12.22-01.20.
Már előbb meg kellett volna tennie. A fogorvost nem érdemes kihagyni az életéből, mert gyorsan romlik a helyzet és a fog. Ismételten rájött, hogy az átélt fájdalom nem volt akkora, mint a félelem. Nagyjából rendben vannak a dolgok. Ha aktuális nyári ügyekben kell döntenie (fagyizó, vizisí-kölcsönzés, virágeladás), jó volna, ha nem várná ki vele a telet. Konyhájára odafogadhatna nyári gyerekeket ismerősei köréből. Nagy segítség lenne a szülőknek.


Vízöntő 01.21-02.19.
Legyen visszafogott a költekezésben, mivel hamarosan remek beruházási lehetőségre bukkan egy barátja vagy rokona segítségével. Csak arra adjon ki most pénzt, amire feltétlenül szüksége van. Örüljön, ha a munkahelyén, a hivatása területén vezető szerepet játszhat. Ne akarjon otthon is főnök lenni. Sem a párja, sem a gyerekei nem szeretik ugyanis, ha Ön örökké kiskorúnak, de legfőképpen beosztottnak tekinti őket.


Halak 02.20-03.20.

Nyugodt napra ébredt, élvezze is ki minden percét, mert a hét nem fog így alakulni. Jelenleg helyes az életfelfogása. Nem akar semmit sem elhamarkodni, a dolgokat megfontoltan kezeli, és meglepődve tapasztalja, hogy így is jól halad előre. A feletteseitől azonban ma nem kapja meg azt a támogatást, amelyre számít. Ebből könnyen támadhat vita. Kísérelje meg megelőzni, de legalábbis csírájában elfojtani a kirobbanó veszekedést.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-07-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite