2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A bakok számára szerencsés nap

Napi horoszkóp: A bakok számára szerencsés nap

A Kosok új fejezetet kezdhetnek,az Ikrek szerencséje egyre sűrűbb,egyre gazdagabb. A Szüzek ma felhőtlenül örülhetnek sikereiknek. A Skorpiók számára pihentető nap.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Új fejezet kezdődhet az életében a mai nappal. Vonatkozhat ez a szerelmi kapcsolatra, de ugyanígy a pénzügyekre is. Annak ellenére, hogy egy Önhöz közel álló személy nem túl együttműködő, de tudni fogja, hogyan birkózzon meg az új helyzettel. Ezekben a napokban az érzelmei, elsősorban a szerelem motiválja minden lépését. A kreatív munkájára is jótékony hatással vannak a túláradó érzelmek.

 

Bika 04.21-05.21.
A csalogató, meleg napsugár Önt is a szabadba csábítja. Itt az ideje, hogy kiszellőztesse a fejét, hogy mozogjon, friss levegőt szívjon. Az elmúlt napokban kissé magányosnak, elesettnek érezte magát, úgy gondolta, hogy senki nem figyel Önre, senkinek nem fontos az, amit csinál. A mai napon elgondolkozhat ennek az okain, és azt is eldöntheti, hogy a válaszúton merre haladjon tovább, hogy melyik irányt válassza.

 

Ikrek 05.22-06.21.
Az Ön szerencséje egyre sűrűbb, egyre gazdagabb. Vajon meddig lesz ez így? Jóskártyája a Tarotból az Erő, egy oroszlánt szétfeszítő nőalak. A kártya fő jelentése a bizalom. Ugyanakkor ott leselkednek Ön körül a merészség, a harag, az erőszak, a vigyázatlanság okozta sebesülések. Ne engedje át magát a kártya negatív erőinek, ha úgy érzi, visszahúzzák Önt, ehhez kérje partnere segítségét, kapaszkodjon belé.

 

Rák 06.22-07.22.
Fejfájással ébred, akkor akarja látni a vendégeket, amikor a háta közepét. Igyon egy jó erős kávét vagy teát, és vegyen be egy erős fájdalomcsillapítót, mindjárt más színben fogja látni a világot. Délutánra már csak kellemes izgalmat érez, vágyakozva tekint az elkövetkezendő napok elé. Este remek program vár Önre, kedvese mindent elkövet, hogy feledtesse Önnel az elmúlt hét gyötrelmeit.

ezo_banner

HIRDETÉS

Oroszlán 07.23-08.23.
Ezen a napon annyi minden történik Önnel, mint máskor egy hét alatt. A kellemes hétvégi tespedtség helyett szinte mozog a lába alatt a föld. Ha úgy érzi, elvész az Önre zúduló események özönében, keressen kapaszkodókat, támpontokat. Egy telefonhívás - bár jókora lelki erőt feltételez - ebben sokat segíthet. Jól tudja, hogy higgadt tanácsaira soha nagyobb szüksége nem volt, mint most.

 

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon még felhőtlenül örülhet a sikereinek. Viszont most, hogy nincs kiéhezve az elismerésre, megjött az étvágya: újra terveket kovácsol, valósággal ég az alkotás lázában. Minden másról megfeledkezik. Emiatt nézeteltérésre kerülhet sor a szeretteivel, akik többet szeretnék önt látni. Próbálja megérteni őket, ők most azt szeretnék, ha többet törődne velük, és jobban vigyázna magára is. Fogadja meg a tanácsukat.

 

Mérleg 09.24-10.23.
Minden nagyobb vihar és hangos esemény nélkül múlik el ez a nap. Alapjában véve mégsem fog unatkozni. Barátai ebédmeghívását örömmel elfogadja partnerével, már csak azért is, mert ma semmi, de semmi kedve a házimunkához és ez így nemcsak remek kibúvó, de a főzés is megúszható. A szép idő és a jó hangulat már önmagában is elegendő ahhoz, hogy kellemesen töltsék el ezt a szombati napot.

 

Skorpió 10.24-11.22.
Kellemes, pihentető nap vár Önre. Viharmentes, nyugodt, meghitt. Ez most nagyon jól jöhet az izgalmaktól megviselt idegeinek, szétzilált lelkének. Önre is ráfér egy kis nyugalom vagy hosszabb együttlét a családdal. Erre igényt is tartanak a szerettei, csak éppen nincs rá mindig lehetőségük. Amennyiben ezt családtagjai hajlandóak belátni, akkor tartós és harmonikus lehet a kapcsolatuk.

 

Nyilas 11.23-12.21.
A nap folyamán a környezetében feszültség támad, amelyet sok-sok tapintattal, kedvességgel, rugalmassággal tud csak feloldani. Ha megérti a környezete reakcióit és annak okait, lelki nyugalma visszatér. Ma szentelje az idejét a gyermekének, akinek nagy szüksége van a szülői szeretetre. Barátai elkerülik, és ezért magányosnak érzi magát, pedig higgye el, a mai napon mindenütt szívesen látott vendég lenne.

 

Bak 12.22-01.20.
Megütötte a főnyereményt. Ha mással nem is, a párjával biztosan. De a vurstliban is esélyes lehet. Pontosan beletalál a célkereszt közepébe. Kivételes éleslátásával mindenben felfedezi a lényeget. Párjával hasznos a párbeszéd. Szinte egymás gondolataira licitálnak. A tervezgetés így könnyebb és célravezetőbb. Háláját oly módon fejezhetné ki, ha varázsolna kettejüknek egy meghitt, csendes estét.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon megtréfálja Önt a természet. Az időjárás csúfot űz Önből, de lássuk be, ez manapság már nem meglepő. Ne higgyen az időjárás jelentésnek sem. Ha útra kél, készüljön fel mindenre, vigyen magával esernyőt és fürdőruhát is. Ha mégsem szeretné becsapottnak érezni magát, legjobb lesz, ha ki sem dugja az orrát a lakásból, szerettei körében tölti el ezt a szombatot. Ugye, így már nem is lényeges, esik-e vagy fúj.

 

Halak 02.20-03.20.
Ma reggel hirtelen az az érzése támadt, hogy el kell dobnia azt a felesleges terhet, amelyet mindeddig cipelt. Ha tényleg sikerül tiszta lapot nyitnia, abból komoly haszna származik. Partnere ezúttal a legjobb, talán még Ön előtt is rejtegetett oldaláról mutatkozik be. Legyen óvatos a közlekedésben, és este próbálja meg feloldani magában azokat a görcsöket, amelyek felesleges nyugtalanságot okoznak az életében.


Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24

 

 

 

2012-06-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite