2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A szűz amit a fejébe vesz, abból nem enged

Napi horoszkóp: A szűz amit a fejébe vesz, abból nem enged


Az Ikrek jól érzik magukat a bőrükben, a Skorpiók számára ideális a mai nap utazásra. A Halak fontos információkhoz juthatnak.

horoszkop

Kos 03.21-04.20.
Ezek a napok a mindenféle bőrápolásra nagyon alkalmasak, különösen fontos, hogy felkészítsük az elkövetkezendő hónapok káros hatásai ellen. Bőrünk, hajunk, körmünk rendkívül érzékenyen reagál a bensőnkben történő folyamatokra, legyen ez anyagcserével kapcsolatos vagy lelki életünkkel összefüggő. Itt a remek alkalom, hogy elővegye nagyanyáink módszereit, pihentető, frissítő pakolásokat kenjen fel.

Bika 04.21-05.21.

Érdemes volt edzeni, érdemes volt készülni - az eredmények Önt igazolják. A versenyen, amelyre oly nagyon készült, derekasan helytállt és az élbolyban végzett. Nem csupán mások, hanem elsősorban önmaga előtt bizonyította: képes legyőzni kényelemszeretetét, képes áldozatokat hozni, és minden erejét összpontosítva csak a sikernek alárendelni. Most lazíthat egy kicsit, de ne hagyja, hogy újra a lustaság irányítsa az életét.

Ikrek 05.22-06.21.
Jól érzi magát a bőrében, úgy gondolja, hogy minden szempontból a legjobbat hozza ki magából. Nagyon akar valakinek tetszeni, mindenre hajlandó, hogy a figyelmét magára vonja és a legkedvezőbb benyomást tegye rá. Barátnője segítségével ruhatárát alaposan kiselejtezi és új sminktechnikákat is megtanul. Egy kis pír ide, egy jól eltalált kiegészítő oda, és oly magabiztosan indul hódítani, tudja, hogy nem veszíthet.

Rák 06.22-07.22.
Minden olyan, mint a mesében, mintha csak álmodna. Az idő csodálatos, családtagjai mintha csak kitalálnák a gondolatait, csupa olyasmit tesznek, kizárólag olyan ötletekkel állnak elő, amit éppen Ön akart javasolni. Tökéletes az összhang, régen érezte ennyire jól magát. Ha még Ő is felhívja, és együtt tudják tölteni a délutánt, akkor minden vágya teljesül, öröme teljes lesz. Ugye, milyen boldog most?


Oroszlán 07.23-08.23.

Ha hétvégi kirándulásra, túrára, netán utazásra adja a fejét, ne induljon túl későn. A zsúfoltság, az utakon tapasztalható bábeli zűrzavar elronthatja az egész napot. Ha kora hajnalban vág neki az útnak, egyrészt elkerülheti a forgalmi akadályokat, másrészről különleges élményben lehet része. Egy szerencsés találkozás következtében megszabadul egy re nyomasztóbb kötelezettségeinek nagy részétől, és ez már önmagában is megérte a korai felkelést.

Szűz 08.24-09.23.

Amit a fejébe vesz, abból nem enged. Makacsságával könnyen elronthatja a partnere hangulatát. Neki más tervei voltak a hétvégére, de Önnek most nincs kedve kimozdulni a házból. Sürgető szükségét érzi annak, hogy újabb próbának vesse alá az alkotóerejét. Az örömmel vállalt elfoglaltság kielégíti. Ha jól választotta meg az élettársát, akkor számíthat a megértésére. Ma tehát a kapcsolatuk szakítószilárdságát is megmérheti.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Érzi, hogy tennie kellene valamit, de tanácstalan, nem tudja, hogyan is kezdjen hozzá. Pedig ez az ügy rendkívüli tapintatot kíván meg, úgyhogy még arra sem számíthat, hogy majd valaki kisegíti néhány jó ötlettel. Ebéd után engedjen meg magának egy kis kikapcsolódást, szundikáljon egy keveset, talán pihenten több és jobb ötlete támad. Lehet, a mai napon mégsem jár az ügy végére, de elképzelhető, hogy legalább már kitalálja, hogyan fogjon neki.

Skorpió 10.24-11.22.
Ideális ez a mai nap az utazásra, kikapcsolódásra. Ezúttal nincs semmi nyugtalanító jelzés, ami megzavarhatná pihenésében érzékeny lényét. Készséges és nyitott új élmények befogadására és szórakoztató partner lehet egy társaságban. Ma tegyen mindent a kedve szerint, ha nem vágyik kimozdulni, hát zárja magára az ajtót, de ha mégis elmenne otthonról, bátran keressen távolabbi uticélt, vagy nagyobb társaságot maga köré.

Nyilas 11.23-12.21.

Ideális, nyugodt vasárnap vár Önre, mert családjával, barátaival egyaránt harmonikus a viszonya. Alkalmas ez a mai nap arra is, hogy a hobbijának szentelje az idejét. Újra kezébe kerül kedvenc írója könyve, kedvenc festőjének épp ma nyílik kiállítása a helyi galériában, kedvenc zeneszerzőjük műveiből este hangversenyt rendeznek. De ha a moziműsort böngészi, ráakadhat kedvenc rendezője, színésze nevére. A mai nap a művelődésé.

Bak 12.22-01.20.
Egy nemes ügy érdekében még a futár szerepét is vállalhatja. Vannak ügyek, amelyek nem tűrnek halasztást. Akár emberéletet menthet gyorsaságával, határozottságával, elszántságával. Az idővel vívott versengésből végül Ön kerül ki győztesen. Joga van leengedni, kiürülni. Ez azonban nem az a tunya üresség. A talpától a feje búbjáig jólesőérzés tölti el. Ha azt igényli, intézze úgy, hogy elvonulhasson.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma furcsa gondolatok ébrednek a fejében. Megfigyelte már a verebeket az ablakpárkányon? Mind hasonló és mégis egészen más. Nemcsak a kinézetüket, de a jellemüket tekintve is. Az egyik álmosan gubbaszt, a másik vidáman ugrabugrál, a harmadik a holnapról gondoskodik, mint Ön. Ha elfogadja az embereket is saját sokszínűségükben, sokkal kevesebb lesz a családi és a munkahelyi konfliktusa.

Halak 02.20-03.20.
Kitűnő nap a mai a kirándulásokhoz, a sétához és a csendes, elmélyült családi órákhoz. Olyan információhoz jut, amelyek tanácsossá teszik, hogy az egyik tervéről lemondjon. Beszélje meg egy bizalmasával - legyen az rokon, barát vagy szomszéd -, hogy mit is tegyen valójában. Ismerőse ötletét csak akkor fogadja el, ha biztos lehet abban, hogy őszinte Önhöz, a legjobbat akarja, és nem akarja rászedni.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24

 

 

2012-06-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite