2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: a szűznek csupa jó lapot osztott az élet

Napi horoszkóp: a szűznek csupa jó lapot osztott az élet

Az oroszlánok tartózkodjanak a mai napon a meggondolatlan szavaktól. A szüzek akárhogyan is keverik a kártyáikat, az ász mindig benne van a pakliban.- napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop

 

Kos 03.21-04.20.
Az teljesen egyértelmű és világos, hogy fél a visszautasítástól. Pedig bármilyen óvatos, nem kerülheti el, hogy apró mellőztetésekben legyen része. Ne hagyja, hogy olyan dolgok is feldühítsék, amelyek, ha közelebbről megvizsgálja őket, nem is annyira nagy jelentőséggel bíró ügyek. Tegye félre a személyes megbántottságát, mert ha most megsértődik, olyan információk kerülhetik el, melyeknek a későbbiekben komoly hasznát vehetné.

 

Bika 04.21-05.21.
A feladat csábító és szép, mégsem biztos, hogy éppen Önnek kell megoldania. Egyszerűen nem az ön kvalitásaira épül. Így aztán szinte biztos, hogy kudarccal végződne, amit ugye nem szeret. A kudarc maga után vonna sokkal komolyabb következményeket is, és ezek közül csak egy lenne állásának elveszítése. Személyisége is csorbát szenvedne, megrendülne az önmagába vetett hite, eltűnne az oly sokszor emlegetett magabiztos fellépése is.

 

Ikrek 05.22-06.21.
Átmeneti pénzzavarral küzd. Most azonnal lenne szüksége egy nagyobb összegre, így járna jól, de csak a jövő hét végén számíthat bevételre. Vannak közeli barátai, rokonai, próbáljon meg kölcsönkérni. Persze ne gondolja, hogy a mai világban oly könnyen hozzájuthat az összeghez, ne sértődjön meg azon sem, ha nemet mondanak, vagy ragaszkodnak az írásbeli megállapodáshoz. Gondoljon a kecsegtető haszonra.

 

Rák 06.22-07.22.
Vannak napok, amelyekről nem lehet eldönteni, hogy jók-e vagy rosszak. Nos, ez a mai is éppen ilyen lesz. Teszi a dolgát, mint máskor, hallgatja a kollégái pletykálkodását, néha Ön is beleszól egy-egy vitába, és mindeközben arra gondol, hogy mi is vár még Önre. Sajnos sem a délután, sem az este nem hoz változást, marad a méla unalom. Reménykedjen abban, hogy a holnapi nap már izgalmasabbra sikeredik.

 

Oroszlán 07.23-08.23.
Tartózkodjon a mai napon a meggondolatlan szavaktól és az átgondolatlan, hirtelen elhatározásból születő cselekedetektől. A mai napon ugyanis igen nagy a veszélye annak, hogy a forrófejűsége miatt kellemetlen szituációba keveredik. Ha ezt el tudja kerülni, igazán nincs mitől tartania, könnyedén átvészeli a napot. De ha a hevessége elragadja, komoly viharfelhők gyülekezhetnek Ön felett, melyek napokig nem is oszlanak fel.

 

Szűz 08.24-09.23.
Csupa jó lapot osztott Önnek az élet: akárhogyan is keveri a kártyáit, az ász mindig benne van a pakliban. Szakmájában ragyogóan érvényesül, kifogyhatatlan az ötletekből és fáradhatatlanul dolgozik tervei kivitelezésén. Korábbi zűrös ügyei most szinte maguktól is elintéződnek, de ha mégsem, nem igényelnek komolyabb erőfeszítését. Hangulatát egy új, sokat ígérő ismeretség is feldobhatja.

ezo_banner

HIRDETÉS

 

Mérleg 09.24-10.23.
Előtör a pesszimizmusa és mindenben csak a rosszat véli felfedezni. Fél a kudarctól, és ezért inkább bele se fog semmibe. Szorongásának igazából nincs semmilyen alapja, hiszen remekül állnak az ügyei, és a szerelemben is sikeres, boldog, kiegyensúlyozott. Kerüli az embereket, pedig ha kibeszélné magából a csüggedésének okát, talán egy csapásra meg is oldódhatnának a gondjai. Vagy lehet, hogy még Ön sem tudja, miért tört Önre ily hirtelen a szorongás.

 

Skorpió 10.24-11.22.
Ezen a napon is különleges gondolatai támadhatnak. Elveszettnek, magányosnak érzi magát, különösen akkor, ha egy régi és boldog kapcsolat váratlanul megszakad. A mai napon semmiképpen sem árt a fokozott óvatosság. Ha egy mód van rá, ne vezessen autót, és kerülje el a balesetveszélyes szituációkat. Ha mégsem kerülheti el, hogy a volán mögé üljön, ügyeljen a szabályok betartására és az önt körülvevők biztonságára.

 

Nyilas 11.23-12.21.
Kollégái vagy iskolatársai ma megkísérlik a lehetetlent, hogy a terveit keresztülhúzzák. Térjen ki a támadásuk elől. Vigyázzon a stressz okozta helyzetekre. A mai napon legyen rendkívül óvatos, ha háztartási vagy műszaki gépeket használ, mert baleset fenyegeti. Betervezett utazását legjobb, ha elhalasztja. Ügyeljen minden szavára. A könnyelmű kijelentésekért mindig nagy árat kell fizetnie.

 

Bak 12.22-01.20.
Jó szervezéssel, precíz tervekkel tudja csak nyugtatgatni magát. Amíg a felételezett rend érzése ki nem alakul Önben, nyugtalanul telik minden másodperce. Szánjon hát rá néhány órát, hogy felmérje a helyzetét, a lehetőségeit és ahhoz szabja a terveit. Ez most nem az az eset, amikor versenyhelyzetben fokoznia kell a belső feszülését. Éppen ellenkezőleg - vezesse le. Ha tartóssá lesz ez az állapot, megbolondul a család.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Alaposan felborulnak a számításai, de kár ezen dühöngenie. Inkább gondolkodjon el azon, hogy hol és mit rontott el. Csalódhat a barátaiban, akik keresztezték a terveit és kifecsegték a titkait. Ha már így alakult, ne rágódjon tovább a múlton, alakítson ki inkább egy új stratégiát. Arra azonban ügyeljen, hogy ebbe már csak azokat avassa be, akikben száz százalékig megbízik, vagy saját érdekeik is azt diktálják, segítsék Önt.

 

Halak 02.20-03.20.
Bár igaz, hogy ma mindenben csodálatosan beteljesülnek a vágyai, és ön ettől joggal eshet valamiféle lelkes mámorba, mégse veszítse el a mértéket. Túl könnyen bekövetkezhet a kijózanodás. Most, legnagyobb sikereinek időszakában, biztosítsa azoknak az embereknek a rokonszenvét, akiknek a jóindulatára a leginkább rá van szorulva. Hagyjon életteret másoknak is. Ezt később, amikor megint segítségre lesz szüksége, meg fogják Önnek hálálni.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO.TV

 

 

2012-06-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite