2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az Oroszlán mondja ki azt hogy VÉGE

Napi horoszkóp: Az Oroszlán mondja ki azt hogy VÉGE

A Ráknak, a mai napon sem zavarja meg semmi a nyugalmát, a boldogságát.

horoszkop

Kos 03.21-04.20.
A héten a munkájában kiélheti a kísérletező kedvét, innovatív képességét. A hónap első hete pozitív meglepetéseket tartogathat a partnerkapcsolatában. Mindenképpen egy új időszak kezdődik a magánéletében. Lehet, hogy ezt még nem látja tisztán, de egy-két hónapon belül már érzékelhető lesz a mélyreható változás. Azonban ennek előszele már a napokban megfújhatja, persze csak akkor, ha nyitott szemmel jár az utcán.

Bika 04.21-05.21.
Ma reggel úgy érzi, mintha minden összeesküdött volna Ön ellen, mintha minden próbálkozás eleve kudarcra lenne ítélve. Semmi sem sikerül, minden a visszájára fordul. Mindennek ellenére ne foglalkozzon a feladással, mert egy találkozás kizökkenti Önt ebből a szerencsétlen sorozatból. Erőt ad munkájához, visszaadja az önbecsülését, kiragadja az apátiából, amibe már-már elsüllyedni látszott.

Ikrek 05.22-06.21.
Egy utazni szerető barátja csoportkedvezményt tud szerezni egy érdekesnek ígérkező útra, de Ön még nem tudja eldönteni, vajon valóban megengedheti-e magának ezt a luxust. Ne gondolkozzon. Hisz egész évben hajt, Önnek is jár egy kis kikapcsolódás és a társaság is remeknek ígérkezik. Egy filozófiai vita után fontos dolgok világosodnak meg Önben, persze csak akkor, ha nyitott az új gondolatok befogadására.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon sem zavarja meg semmi a nyugalmát, a boldogságát. Zavartalan békességben telik a nap. Ne is foglalkozzon a hétköznap gondjaival, ráér arra még a hét többi napján, most még mentsen meg magának egy csepp békét a hétvége hangulatában. Töltse az estét a családjával, vacsora előtt sétáljanak egy jót, hogy jobb étvággyal fogyaszthassák el a menüt. Arra azért vigyázzon, nehogy a túlzott lazaságát a felettesei is észrevegyék.

Oroszlán 07.23-08.23.
Már többször elhatározta, hogy megmondja neki: Vége! Eddig azonban még mindig inába szállt a bátorsága. Pedig már régóta tudja, ez a kapcsolat kifulladt, kolonc mindkettőjük számára. Egyikük sem volt azonban olyan bátor, hogy szembenézzen ezzel, vagy ha meg is tette, akkor kimondja. A halogatás következményeit rossz hangulatukon, közérzetükön is érzik. Vegyen hát erőt magán, és gondoljon a jövőjére is.

Szűz 08.24-09.23.
Ahogy mondani szokták, ha egy üzlet beindul, semmi sem állíthatja meg. Ön még mindig élvezi a csillagok jótékony kisugárzását. Karrierje ragyogóan alakulhat, üzleti vállalkozásait siker kísérheti. Remek formában érzi magát. Egyedül az zavarja, hogy mostanában elszakadt a barátaitól. Elhanyagolta a szeretteit is. Még nem késő helyrehozni a mulasztását. Hívja fel őket és üljenek be együtt egy hangulatos sörözőbe.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Szerencsésen választja meg a vállalkozásokat, amelyekbe belekezd, de lehet, csupáncsak mázlija volt, amikor a főnöke sorra elosztotta a tennivalókat. Mindenesetre remekül halad, és még az is segíti a munkájában, hogy a jó megérzései mindig időben figyelmeztetik úgy a bukkanókra, mint az ügyesen eldugott kis mellékutcákra, zsákutcákra. Nyugodtan bízzon az előérzeteiben, még sohasem csalták meg.


Skorpió 10.24-11.22.

Amennyiben Önt dicsfénnyel övezik a munkahelyén, a hivatásában, hátradőlhet kényelmesen, nyugodtan, jeles nap lesz a mai. De ha elkönnyelműsködte az életét, most nehéz helyzetbe kerülhet. Szembe kell néznie mulasztásának, hanyagságának a következményeivel: gyermekei elrontott jövőjével, magánélete válságával, anyagi helyzetének vészes romlásával. Még nincs késő helyrehozni a hibákat, amelyeket elkövetett.

Nyilas 11.23-12.21.
Kizárólag az Ön hangulatától függ, hogy ez a nap hogyan alakul. Legyen bátor, tervezzen, ossza be az idejét okosan és akkor lendületesen tud dolgozni. Este fordítson elég időt a barátaival és a rokonaival való eszmecserére, mert ez ösztönzőleg hathat Önre. Olyan kérdéseket tudnak most megvitatni, amelyek merőben új megvilágításba helyezik az elmúlt idők eseményeit. A gyerekeiről se feledkezzék meg, néhány okos mondattal elejét veheti a konfliktusoknak.


Bak 12.22-01.20.
Mint a sárkány hét feje, úgy kígyóznak Ön körül a rosszindulatú megjegyzések. Nem Ön áll ugyan a középpontjában, mégis nagyon bántja az elmérgesedő rossz hangulat. Legalább Szent Györgynek kellene ahhoz lennie, hogy levágja a kígyózó fejeket. Minthogy nem az, úgy érhet el valami apró sikert, ha legalább nem adja tovább a gyalázkodó szavakat és ezzel megállítja a kirobbanni készülő vihart.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ne tegyen könnyelmű ígéreteket, mert azokat hamarabb számon kérik, mint hinné. Gondolja át, mit szeretne elérni. Valószínűleg korrekcióra lesz szükség a korábbi elképzeléseihez képest. Legyen óvatos, komolyabb összeg sorsáról ne döntsön. Enélkül is nagy a valószínűsége, hogy komoly kár éri. Hajlamos arra, hogy a partnere hibáit felnagyítsa, így könnyen abba a hibába eshet, hogy más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem látja.


Halak 02.20-03.20.
Jobb, ha nem alussza el a lehetőségeket. Megtörténhet ugyanis, hogy elszalaszt egy jó alkalmat a szakmai bemutatkozásra. Fogja vissza azt a hajlamát, hogy a csak önre tartozó kérdéseket kívülállókkal is megvitatja. Ezzel csak árt magának. Vitás kérdésekben tartsa be a négyszemközti beszélgetések íratlan szabályait. Ez később, a kialakuló jogi vitákban rendkívül hasznos lehet. Legyen óvatos a szerelemben.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24

 

 

2012-06-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite