2020. augusztus 9., - Emőd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Igazi könnyed nap ez a mai

Napi horoszkóp: Igazi könnyed nap ez a mai


A mérleg élvezi, hogy nem terheli felelősség. A játékokkal, háztartási gépekkel és a kézi szerszámokkal óvatosan bánjon a mai napon, a halak jegy szülöttje - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Egy új partner érdeklődik Ön iránt, semmi sem állhat a romantika útjába, hacsak nem az Ön bizonytalansága. Engedni a csábító szempárnak és a szép szavaknak, vagy kételkedni. Már-már úgy érzi, túl tökéletes, partnere túlontúl elkényezteti. Ne szégyellje viszonozni ezt az érzést. Hisz az érzelmekben nem lehet mérlegelni és nem lehet biztosra menni. Vesse hát magát bele ebbe az újba felhőtlenül.


Bika 04.21-05.21.
Mint a természet szerelmese tudja, hogy a gyanútlan járókelőre milyen sok váratlan veszély leselkedhet. Gyakorlatlan túrázóként pedig mindig ki van szolgáltatva a jelzéseknek, melyek sajnos, nem mindig egyértelműek. Ha mindenfajta előkészület, térkép és útikönyv nélkül vág neki a mai túrának, könnyen eltévedhet, és jobbik esetben néhány órás bolyongás után oda érkezik meg, ahonnan elindult.

Ikrek 05.22-06.21.
Túlságosan sokat vállal azért, hogy az ismerőseinek, a főnökeinek a kedvében járjon. Vagy csak azért, hogy önmagának szerezzen néhány nyugodtabb napot. Ez utóbbi esetben nem éri csalódás, mert remek társaságot, jó szórakozást és egy üzleti vállalkozás beindítását ígérik az elkövetkezendő napok. De ha csak az előbbiek kedvéért hajszolná túl magát, ideje leülni és elgondolkodni, meddig érdemes beáldoznia saját egészségét mások érdekei miatt.

Rák 06.22-07.22.
Ma egész nap fel van villanyozva, talán a tegnapi rohamtempó utóhatásaként, talán mert örül a hétvégének. Szinte vibrál Ön körül a levegő, egy kis szikra is elég ahhoz, hogy robbanjon. Jobban tenné, ha várna a „detonációval" estig. Kedvese valószínűleg el lesz bűvölve, ha végre szabadjára engedi az érzelmeit, akár levetkőzve a szokott tartózkodását is. Meglátja, micsoda élményben lehet így része.

Oroszlán 07.23-08.23.
Igazi könnyed, kikapcsolódásra hívogató nap ez a mai. Nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy viszontlássa a barátait és ismerőseit. Ne szalassza el ezt a kiváló alkalmat, mert néhány napon belül mindenki nyaralni indul, és akkor jó ideig nem lehet egybegyűjteni a társaságot. Tegyen ki magáért, és bizonyuljon kiváló és figyelmes házigazdának. Higgye el, összeegyeztethető a jó házigazda az önfeledt szórakozással.

Szűz 08.24-09.23.
Ma minden megeshet Önnel. Még az is, hogy váratlanul értékes ajándék hullik az ölébe. Nyeremény, örökség vagy meghívás külföldre. Ha ez mégsem következne be, akkor legyen Ön a saját szerencséje kovácsa. Szaladjon el egy lottózóba, hozza rendbe a lakását, munkálkodjon a hobbikertjében, barkácsoljon, vagy utazzon el régen látott rokonaihoz. Bármihez is fog, eredményes lesz. Sok örömét leli majd benne.

ezo_banner

HIRDETÉS

Mérleg 09.24-10.23.
Élvezi, hogy nem terheli felelősség, felszabadult, vidám. Játékos kedvében meglepő dolgokat művel, melyen csak az édesanyja mosolyog, aki újra a kisgyermekét látja Önben. Ezen a napon a legjobb társaságot a család legapróbb tagjai nyújthatják Önnek. Irigyli őket, amiért minden napjuk így telhet el, és Önnek csak ritkán adatik meg a lehetőség arra, hogy felelőtlenül-felhőtlenül bolondozzon.


Skorpió 10.24-11.22.
A közérzete volt már ennél jobb is, de ettől még nyugodtan élvezheti az élet szépségeit. Eddig nem ért rá olvasni? Itt az idő, hogy pótolja a mulasztását. Régen kirándult a családjával? Akkor kerekedjenek fel, és csavarogjanak egyet az országban. Régen beszélt már iskolatársaival, barátaival? Látogassa meg őket, vagy hívja meg őket. Ettől olyan jól érzi majd magát, mintha kicserélték volna.

Nyilas 11.23-12.21.
Ezt a szombatot fordítsa a pihenésre, a sportolásra, a szórakozásra, azaz tegyen a saját kedvére. Sok-sok öröm várja a családja vagy a barátai körében. Tervezze meg, hogy milyen kulturális programot akar megnézni. Mivel művészi hajlamainak már régen adózott, itt a remek alkalom, hogy akár csak szemlélőként, de akár alkotóként is éljen a hobbijának. Ha házasodni akar, ma tűzze ki ennek az időpontját.

Bak 12.22-01.20.
Egy téma lezárásaként döntésre kényszerül. Csak egy fél órát töltsön kettesben önmagával, hogy megérlelődjön a helyes válasz. Az utólagos magyarázkodás már senkit nem érdekel, így csak egy esélye van jó választ adni. Minthogy éppen Ön az, akire mindig számítani lehet, ne csodálkozzék, ha valamilyen jótékonysági akcióban Ön is szerephez jut. Ha élete és vére engedi, csatlakozzék a véradó mozgalomhoz. Jutalma a jóérzés lesz.

Vízöntő 01.21-02.19.
Partnerével ma „barátságos mérkőzést" vívnak. Noha Ön győz, ennek ellenére rendkívül szerényen ünnepli magát, hiszen a partnerének nem esne jól egy tűzijáték az örömmámorától. Kitűnő a koncentrációs és a helyzetfelismerő készsége, ami a sakkban nem hátrány. Anyagilag nehéz helyzetbe kerül, mivel az árak ugrásszerűen emelkednek. De az ön fizetése megrekedt valahol az ókori színvonalon.

Halak 02.20-03.20.
A játékokkal, háztartási gépekkel és a kézi szerszámokkal óvatosan bánjon a mai napon. Egy romantikus találkozásra számíthat, amely kibillenti az egyensúlyából. Ne feledkezzen meg a régi barátairól! Különösen egyikük vár már régóta valamilyen életjelt Öntől. Aki költözésre vagy munkahely változtatásra készül, lásson hozzá nagy lendülettel az új kapcsolatok kialakításához, mert azok a későbbiekben még a segítségére lehetnek.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite