2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: ma nehéz pillanatok várhatnak a skorpiókra

Napi horoszkóp: ma nehéz pillanatok várhatnak a skorpiókra

A halak ma nagy előrelépést tehetnek a munkahelyükön, az oroszlánok hirtelen és váratlanul jött szenvedéllyel szabadulhatnak ki a város öleléséből - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Házastársa vagy üzlettársa nehéz helyzetbe kerülhet, aminek anyagi következményei is lehetnek, és ez Önt is kellemetlenül érinti természetesen. A szerelemben váratlan fordulat, fergeteges kapcsolat szakíthatja el a régitől. Forgolódjon társaságban, olyan átütő erővel és energiával rendelkezik, hogy hatása alól senki nem tudja majd kivonni magát. Ezáltal az ölébe is hullhat a szerencse, az élet nagy nyertese lehet.

Bika 04.21-05.21.
Ez a hónap végzetes lehet, ha eddig szingliként élte az életét. A veszély pedig hódító és csodaszép Adonisz formájában érkezik, és ha nem figyel, bizony gyanútlanul belesétálhat a kelepcébe. A menekülésre kevés lehetősége kínálkozik, és azt sem biztos, hogy észreveszi - észre akarja venni -, így hát lassan ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy elveszítette a mások által úgy irigyelt önállóságát.

Ikrek 05.22-06.21.
Igyekezzen elkerülni a kioktató hangnemet, mert ez a kommunikációs módszer előbb vagy utóbb aláássa a jó beszélgetéshez szükséges kölcsönös toleranciát, optimizmust és őszinteséget. Mind beosztottai, mind családtagjai hamarosan lázadni fognak Ön ellen, jobbik esetben csak elkerülik az Önnel való érintkezést, ha lekezelően, véleményüket meg sem hallgatva kell az Ön döntéseit elfogadniuk.

Rák 06.22-07.22.
Végre egy kis nyugalmat szeretne maga körül, de ezt sehogyan sem sikerül elérnie. Legalábbis mostanában eléggé zajlik Ön körül az élet. Kapkodhat össze-vissza, ha mindent el akar intézni még ma. Fontolja meg, talán okosabb volna hangsúlyozni a teendőket és fontossági sorrendben cselekedni. Biztosan van, ami ráér a jövő héten, csak nyugalom. Azért az esti bevásárlást ne felejtse el, meglepetés várja.

Oroszlán 07.23-08.23.
Hirtelen és váratlanul jött szenvedéllyel szabadul ki a város öleléséből. Elege lett a zsúfoltságból, a koszból és a zajból - csendre, tisztaságra és nyugalomra vágyik. Engedje el magát, és adja át a testét és a szellemét a váratlan szabadság mámorító érzésének. Hogyan is tapasztalhatná meg különben, mi az a határtalan öröm, amit az erdő sűrűjében, a rét zöldjén érezhet csak igazán az ember.

Szűz 08.24-09.23.
Ez az Ön napja lehet, ha nem rontja el. Minden adott a sikerhez. Hivatásában feljuthat a csúcsra, egzisztenciája megszilárdulhat. A csillagok állása is előnyös: önbizalmat meríthet belőlük. Ha jól sáfárkodott a tehetségével, most learathatja a babérokat is. Este azonban már végképp adja át magát a családnak, ellenkező esetben könnyen arra érhet haza egy szép napon, hogy nincs kivel megosztania a sikereket.

ezo_banner

HIRDETÉS

Mérleg 09.24-10.23.
Kinek van kedve dolgozni egy ilyen verőfényes, ragyogó pénteken? Már mindenki elindult a Balatonhoz vagy a telkére, csak Önnek kell végeláthatatlan papírhalmazok felett gubbasztania. Nem is halad úgy a munkával, ahogyan szeretné, pedig akkor a hétvégéjének is lőttek. Ennek a munkának hétfőre el kell készülnie, ha törik, ha szakad. Vegyen hát erőt magán a héten még utoljára és fejezze be az önre kiszabott penzumot.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma nehéz pillanatok várnak Önre: lehet, hogy a munkahelyét felszámolják, átszervezik. Egyik pillanatról a másikra elveszítheti az állását, netán szembe kell néznie a tartós munkanélküliség rémével is. Kellemetlen érzés, különösen akkor, ha a magánélete is rendezetlen, ha nem számíthat a család megértésére, támogatására. Ám jobb, ha nem mélyed bele túlzottan a kesergésbe. Ne rontsa el a hétvégéjét.

Nyilas 11.23-12.21.
Biztos, hogy mindig Önnek van igaza? Ha szerződést készül kötni, figyelmesen olvassa el a szöveget, különös gonddal vizsgálja felül a tartalmát, ügyelve az apró betűs részekre is. Ha hosszabb időre szándékozik lekötni magát, a döntést halassza el a jövő hétre. Este teljesülnek a titkos vágyai, melyeket a partnerével is megoszt: ne feszélyezze magát. Teremtsen meghitt hangulatot, így mindketten képesek lesznek átadni magukat az érzéseiknek.

Bak 12.22-01.20.
Próbáljon változtatni a küllemén - meglehetősen divatjamúlt a frizurája, elhanyagolt a sminkje -, így a tartása is meg fog változni. Ha tudatában lesz annak, hogy hódító a megjelenése, hódítani is fog. Ha nem kapja össze magát hirtelen, szerelmével komoly nézeteltérése támadhat. Még a szakítás veszélye is fennáll. Ha nem akarja visszakérni a babaruhát, az ön hozzáállásának kell megváltoznia.

Vízöntő 01.21-02.19.
A csillagok állása ma serkenti a kényelem, a szépség, a zene, az olvasás szeretetét, sőt úgy érzi, konyít a pénzügyekhez is. Egy rokon, esetleg közeli családtag lázadozik a szülői tekintély ellen, Ön lesz az, aki a generációs ellentéteket feloldhatja. Ha olyan összejövetelt tervezgetett, amelyhez a családtagjai segítségére is szüksége lenne, rosszul jár: a rokonság nem mutat nagy együttműködési készséget.

Halak 02.20-03.20.
Munkájában a mai napon káprázatos előrelépést tehet. A háztartásban vagy az iskolában is elkönyvelhet kisebb-nagyobb sikereket, amelyek később még jó hatással lesznek a munkájára. A szerelemben és a házasságban sikerül nagyobb harmóniát teremtenie a partnerével. Talán azért, mert végre figyelmesen végighallgatta és el is gondolkodott a hallottakon. Ugye, hogy nem mindig csak Önnek lehet igaza?

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite