2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
ItthonNavracsics átvette a Miniszterelnöki Hivatalt

Navracsics átvette a Miniszterelnöki Hivatalt


NavracsicsNavracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfő reggel átvette Molnár Csaba volt kancelláriaminisztertől a Miniszterelnöki Hivatalt (MeH).


Navracsics Tibor kilenc óra után érkezett a hivatal budapesti, Kossuth Lajos téri épületébe mások mellett Kovács Zoltánnal, a kormányzati kommunikációért felelős leendő államtitkárral, valamint Rétvári Bencével, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium leendő parlamenti államtitkárával. Vele volt Nyitrai Zsolt is, aki a sajtóhírek szerint infokommunikációért felelős államtitkár lesz.


Az új tárca tisztségviselői, munkatársai Molnár Csaba irodájában vették át a volt MeH dokumentációját, amely több tucatnyi vastag dossziéban várta őket a volt miniszter asztalán.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az egykori MeH épületében fog működni.
A tárcák átadás-átvétele hétfőn zajlik le, de például a Vidékfejlesztési Minisztériumban már a hétvégén megkezdődött.


Felmentették a Magyar Közlöny felelős szerkesztőjét


Borókainé Vajdovits Évát jelölte ki a Magyar Közlöny és a Határozatok Tára felelős szerkesztőjévé vasárnapi hatállyal, az akkora datált Hivatalos Értesítő 42. számában Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter.


A korábbi felelős szerkesztőt, Tordai Csabát tavaly május 25-én nevezte ki Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter. A helyettesei Sepsi Tibor és Csatáriné Házi Andrea lettek akkor.
Az új miniszterelnök honlapja, az orbanviktor.hu egyik képaláírása szerint Borókainé Vajdovits Éva, Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztőjének, az első Orbán-kormány szóvivőjének a felesége.


Az újonnan kijelölt felelős szerkesztő 2006 őszéig az igazságügyi és rendészeti minisztérium főosztályvezetője volt az Opten törvénytárban megjelent igazságügyi személyi hírek szerint.


Forrás: MTI/Nógrád24.hu

2010-05-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite