2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNégy balesetben ketten sérültek meg Nógrád megyében

Négy balesetben ketten sérültek meg Nógrád megyében


Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

0410balesetnograd


Egy 67 éves nő közlekedett Fiat típusú tehergépkocsival 2019. április 9-én 9 óra körül Balassagyarmaton, a Munkás utcában, amikor haladása során a Jószív utca kereszteződéséhez érve - az elsőbbségadás kötelező tábla utasítása ellenére - behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy arra közlekedő másik gépjárművel. Az ütközés hatására a személygépkocsi az út menti árokba csúszott, ahol egy telefonoszlopnak ütközött. A baleset során - az elsődleges orvosi vélemény alapján - egy személy könnyű sérülést szenvedett.


A 22-es számú főúton Ipolyszög irányából Balassagyarmat felé közlekedett Opel típusú személygépkocsijával egy 28 éves férfi 20 óra 45 perckor, amikor elé ugrott egy őz. A jármű vezetője, hogy az ütközést elkerülje elrántotta a kormányt és az út melletti füves területre sodródott és egy fának csapódott. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A baleset során a férfi könnyebben sérült.


A megye területén további kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet nemcsak saját magát, hanem utasait és közlekedő partnereit is veszélyezteti. A rendőrség ezért ismételten kéri, hogy aki alkoholt ivott, ne vezessen!

 

Forrás: POLICE

2019-04-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite