2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNégy baleset történt Nógrád megyében

Négy baleset történt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendbt

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. május 13-án 13 óra 35 perc körül Szendehely belterületén, az Ady Endre utcában. Az elsődleges adatok alapján - ezidáig tisztázatlan körülmények között - egy személygépjármű lehaladt az úttestről és az út menti árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Szintén anyagi káros közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a délutáni órákban a 21-es számú főúton. A mátraszőlősi elágazónál két személygépjármű ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Balassagyarmat külterületén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2017. május 14-én a hajnali órákban. A 22-es számú főút 25-ös kilométerszelvényénél egy Balassagyarmat felé közlekedő személygépjármű - ezideáig tisztázatlan körülmények között - az úttestről lehaladt és egy út menti fának ütközött. A baleset következtében a személygépjármű vezetője megsérült.

Az elmúlt 24 órában Nógrád megyében további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!

 

Forrás: Police.hu2017-05-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite