2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNégy baleset történt Nógrád megyében

Négy baleset történt Nógrád megyében


Az elmúlt 24 órában négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a megye közútjain a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0223

Fotó: police.hu


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2018. február 22-én 9 óra 12 perc körül Bátonyterenyén, a Madách úton Salgótarján irányából Hatvan irányába, amikor az előtte haladó jármű a gyalogátkelőhely előtt hirtelen megállt, melyet követően ő járművével már megállni nem tudott, és az előtte álló járműnek ütközött.

balesetnograd0223_1

Fotó: police.hu


A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az elmúlt 24 órában a megye területén még további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a köd, a csapadék, a nedves, csúszós utak, gyakran a nappali órákban is, de főként az éjszakai órákra jellemző jellemző fagypont körüli hőmérséklet nehezíti a közlekedést. A száraz és nedves útszakaszok hirtelen válthatják egymást, ami fokozott óvatosságot és figyelmet kíván a járművezetőktől. Nagyobb követési távolságot kell tartani, lassabban kell vezetni, így kisebb a balesetek bekövetkezésének kockázata, rossz manőverezés esetén pedig a hibák könnyebben korrigálhatóak.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a kockázati tényezőket figyelembe véve a haladási sebességüket a mindenkori időjárási-, út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg, tartsanak nagyobb követési távolságot, kerüljék a hirtelen irányváltoztatással vagy intenzív fékezéssel járó manővereket.


Balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

Forrás: POLICE

2018-02-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite