2019. augusztus 20., kedd - István
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNégy férfit vettek szabálysértési őrizetbe Nógrád megyében

Négy férfit vettek szabálysértési őrizetbe Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. július 29-én a délutáni órákban három bejelentés érkezett, miszerint két salgótarjáni és egy balassagyarmati országos áruházlánc üzletében lopáson értek tetten személyeket.

rendorsegharom

Képünk illusztráció!


A biztonsági őrök a kereskedelmi egységekben visszatartottak egy 49 éves vizslási férfit, aki bizsu ékszert, egy 30 éves ipolytarnóci férfit, aki babaápolási terméket, valamint egy 66 éves balassagyarmati férfit, aki élelmiszert kíséreltek meg eltulajdonítani. A járőrök a három férfit a rendőrkapitányságra előállították. A hatóság tagjai meghallgatásukat követően a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt mindhárom személyt őrizetbe vették, és velük szemben kezdeményezték gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.


A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2015. július 29-én 13 órakor Pásztó belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a 31 éves férfit a Szabálysértési Hatóság 2015. október 6-ig a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a pásztói lakost a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben a járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-07-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite