2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonNégy holttestet hantoltak ki a csepeli erdőben

Négy holttestet hantoltak ki a csepeli erdőben


Négy holttestet hantoltak ki a rendőrök csütörtökön Csepel egy erdős területén; sajtóértesülések szerint egy uzsorás gyanúsítható a bűncselekménnyel, a férfi élve ásta el áldozatait, akiktől előzőleg pénzt követelt; a helyszínelés befejeződött; Szerbia budapesti nagykövetsége szerint a gyanúsított a hírekkel ellentétben nem szerb nemzetiségű.

csepel


A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a rendőrség honlapján azt írta, hogy a négy ember halálának pontos okát, idejét, körülményeit igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják. Az NNI emberölés miatt indított nyomozást; a bűnügyről a nyomozás érdekeire tekintettel más információt egyelőre nem kívánnak közölni. Bartha László, az NNI szóvivője az MTI érdeklődésére nem kívánt nyilatkozni arról, hogy a bűnügynek hány gyanúsítottja van. Mindössze annyit közölt: a csepeli területen befejezték a helyszínelést.


A bűnügyről elsőként a Magyar Televízió Híradója közölt információkat, még csütörtök este. Korábbi sajtóértesülések szerint egy szerb uzsorás gyanúsítható a bűncselekménnyel, de Szerbia budapesti nagykövetsége cáfolta, hogy a feltételezett elkövető szerb állampolgár vagy szerb nemzetiségű volna. Információik szerint macedón lehet a tettes.


A gyilkosságok gyanúsítottja élve ásta el áldozatait, akiktől pénzt követelt. A Magyar Nemzet egyik újságírójának csütörtök éjjel sikerült megszólaltatnia azt az erdélyi fiatalembert, aki - állítása szerint - megszökött a bűnözőktől; ő vezette nyomra a rendőröket, miután kiásta magát a gödörből, amelybe nyakig betemették. Elmondása szerint a szerb férfi kicsalta őt az erdőbe, ott egy hajléktalan házaspárral közösen fojtogatni kezdték, majd egy előre megásott gödörbe nyakig eltemették, a bankkártyáját pedig elvették, hogy arról pénzt vegyenek le.


Az MTI tudósítója péntek délelőtt a csepeli területről azt jelentette: semmi nem utal arra, hogy az 12 órával korábban bűnügyi helyszín volt. Mindössze annyit lehet látni, hogy a gödröket - amelyek feltehetően a holttesteket rejtették - egy munkagéppel már feltöltötték. A környéken az MTI tudósítója semmilyen mozgást nem tapasztalt.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-08-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite