2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóNejcserés támadás címmel vígjátékkal várja a Pásztói Művelődési Ház a színházkedvel

Nejcserés támadás címmel vígjátékkal várja a Pásztói Művelődési Ház a színházkedvelőket


Akik a vígjátékot szeretik, nem fognak csalódni a Nejcserés támadás című, két felvonásos fergeteges vígjátékban.
Bencsik Imre ötletéből Straub Dezső átiratában: Gregor Bernadett, Sáfár Anikó, Harsányi Gábor, Cseke Katinka, Némedi-Varga Timea és Gergely Róbert lubickol szerepeikben.

Nejcserés támadás

Mit tehet a feleségébe szerelmes, de gyakran kicsapongó férj (Gergely Róbert) ha a szeretett asszonyka (Gregor Bernadett) megunva férje hűtlenkedéseit-bosszút forral?
Bizony, a jó nevű pszichológus-szoknyapecér rémülten tervet szövöget, hogy ezt a számára iszonyatos "bosszút" elkerülje. Kapóra jön neki a régi ütődött osztálytárs (Harsányi Gábor)megjelenése. A két "kanzseni" terve azonban nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy tervezték. Mert ott van a lakásban a "nagy bonyolító", (Cseke Katinka) a takarítónők gyöngye! Amellett még egy újabb "szeretőjelölt" (Némedi-Varga Timea) és az osztálytárs rendőrnő-
kedvese (Sáfár Anikó) is színre lép, hogy mégse legyen olyan túl egyszerű ez az amúgy is feje tetejére állított világ.
Mert a végén bizony már nem mindenki tudja, hogy ki kicsoda! Ahogy ez már az életben lenni szokott!

Az előadás május 18-án este 7 órakor kezdődik a Pásztói Művelődési Központ színháztermében.
A belépőjegy elővételben 2000 Ft, az előadás napján pedig 2500 Ft.


További programok a Pásztói Művelődési Házban

Az Eszencia tárlat című kiállítás 2010. április 9-én, pénteken 17 órakor nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, a kiállítást megnyitja: Huberné Bognár Edit.


Az Amator Artium - azaz a "művészet szerelmesei" - Országos Képző és Iparművészeti Tárlat a hazai nem hivatásos alkotóművészek felmenő rendszerű megmérettetése, melyet a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Művészeti Főosztálya koordinál. A megyei közművelődési intézményekkel közösen, háromévente meghirdetett program célja országos szinten - mértékadó és értékadó szándékkal - segíteni a nem hivatásos képző- és iparművészek szakmai munkáját. Célunk, hogy a hétköznapok alkotói a szabadidejük hasznos eltöltésére irányuló művészeti tevékenységüket mind magasabb színvonalon gyakorolhassák. A 19 megyében és a fővárosban meghirdetett pályázatra beérkezett munkákból - minden megyei kiállítást megelőzően - szakmai zsűri válogat, külön-külön értékelve az egyes műveket, s tesz javaslatot a megyei kiállításon való szereplésre és az országos mezőnybe való beválogatásra. Az országos verseny eredményeinek jelentőségét növeli, hogy a megyei és az országos közművelődési hálózathoz aktívan kapcsolódó alkotók fejlődéséhez nagymértékben hozzájárulnak a megmérettetést követő szakmai programok, konzultációk, képzések, nyílt tárlatvezetések, és vizuális művészeti előadások formájában. Az Amator Artium megyei eredmények összegzésére és nagyközönség előtti bemutatásra az Esszencia Tárlat kínál lehetőséget.
Nógrád megyei nívódíjasok:
Bottyán Katalin, Gregor József
kiállítók: Fancsikné Deák Ibolya, Lőrincz Katalin, Iglódi Eszter, Tőzsérné Balázs Mária, Budveszel Gyula, Szernecz Szilárd

 

2010-04-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite