2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNem bántam meg semmit interjú Wolf Katival

Nem bántam meg semmit -interjú Wolf Katival


A legszebb pillanat az volt, amikor 35 ezer ember ordította felállva, hogy What About My Dreams - nyilatkozta az énekesnő.

Wolf Kati03


Az Eurovíziós Dalfesztivál legszebb pillanata az volt, amikor 35 ezer ember felállva ordította a düsseldorfi arénában, hogy What About My Dreams. Ennél több nem kell, erre fogunk emlékezni - nyilatkozta Wolf Kati, aki először a köztévében beszélt a versenyről.


„Egyetlen percre sem bántam meg semmit"


Wolf Kati és csapata két hónapon át dolgozott a produkción. Az énekesnő elmondta, hogy egy percet sem sajnál abból az időből, amit a felkészülésre áldozott, „egyetlen percre sem bántam meg semmit".


„Büszke vagyok a csapatra"


„Mindent megtettünk a jó szereplését. Büszke vagyok a csapatra, mert sikerült összeállítani egy európai színvonalú produkciót" - mondta az énekesnő. Hozzátette: „hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden rendben van, kicsit persze csalódott vagyok az eredmény miatt" - közölte.


„Hálásak vagyunk az összefogásért"


Wolf Kati azt is elárulta, mi volt a legnagyobb célja az Eurovíziós Dalfesztivállal:"azt szerettem volna, hogy a magyarországi és a határon túli magyarok jobban megismerjenek. Ez így is lett. Nagyon sokan szurkoltak nekem, és persze nagy volt a nyomás rajtam emiatt, hiszen egy országot képviseltem. Nem tehettem meg, hogy nem jutunk tovább, így a fináléba jutással hatalmas kő zuhant le a szívemről. Ezért is sikerült sokkal jobban a döntős fellépés. Nagyon büszke vagyok arra a csapatra, akik a színpadon velem dolgoztak, és akik a színpad mögött segítettek, köszönöm mindenkinek - nyilatkozta az énekesnő.


Wolf Kati hozzátette: „hálásak vagyunk az egész országnak az összefogásért, mindannyian éreztük, hogy rendkívül erős volt az összetartás mögöttünk".


Az énekesnő elmondta, hogy most már több ideje lesz, amit a családjával, a gyerekeivel fog tölteni.

 

Forrás: MTI - Hírcentrum/HÍR PORT24

2011-05-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite