2019. szeptember 19., csütörtök - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
BulvárNem jön a Szigetre Amy Winehouse

Nem jön a Szigetre Amy Winehouse


Botrányba fulladt belgrádi koncertjét követően Amy Winehouse törölte teljes európai koncertkörútját, így nem jön a budapesti Sziget fesztiválra sem - derült ki az énekesnő menedzsmentje által kedden kiadott közleményből.

Amy Winehouse


Az énekesnő a hétvégén a szerb fővárosban kezdte meg turnéját, a koncert azonban botrányba fulladt, mert Winehouse annyira ittas volt, hogy alig tudta elénekelni dalait, és többször el is hagyta a színpadot. A hallgatóság végül felháborodva fütyülte és fújolta ki a többszörös Grammy-díjas énekesnőt. A kábítószer- és alkoholfüggőséggel küzdő Winehouse menedzserei már vasárnap bejelentették, hogy törlik hétfői isztambuli és szerdai athéni koncertjét. Az énekesnő turnéja augusztus 15-én Bukarestben ért volna véget.


Winehouse nemrég egy hetet töltött el Londonban elterelésen. A többszörös Grammy-díjas énekesnőről az utóbbi években csak kábítószer-függősége és kihágásai miatt lehetett hallani. Amy Winehouse az idei Sziget fesztivál fő fellépője lett volna, s a szervezőknek nem kis fejtörést okoz, hogy mindössze öt héttel a fesztivál előtt kivel helyettesítsék a brit sztárfellépőt. Winehouse ügynöksége a hírek szerint ígéretet tett, hogy saját "istállójából" igyekszik ajánlani megfelelő előadót. Annak esélye azonban, hogy ilyen rövid idővel a fesztivál előtt valóban megfelelő előadóval pótolják Winehouse-t, a szervezők szerint is egyre kisebb.


"A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után rögtön kértünk egy állásfoglalást Amy ügynökségétől a szigetes koncerttel kapcsolatban. A tegnapi válaszlevelükben még azt írták, hogy egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint. Június 21-én délben azonban már a Sziget Szervezőiroda az alábbi levelet kapta Amy Winehouse ügynökségétől. „Amy Winehouse összes tervezett koncertjét lemondja. Mindenki körülötte reméli, hogy mindent meg tudnak tenni annak érdekében, hogy legjobb formájában térhessen vissza, annyi időt biztosítva neki ehhez, amennyire csak szüksége van" - olvasható a Sziget fesztivál honlapján.


HÍR PORT24

 

2011-06-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite