2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
NagyvilágNem vették észre egy bölcsődében, hogy hiányzik egy kislány ujjperce

Nem vették észre egy brit bölcsődében, hogy hiányzik egy kislány ujjperce


Nem vették észre egy brit magánbölcsődében, hogy az egyik gyermek elveszítette egyik ujjának nagy részét. A szüleit azzal hívták fel, hogy a kislány megvágta az ujját, csak akkor jöttek rá mi történt, amikor takarítás közben megtalálták az ujjpercet a földön.

bölcsi

képünk illusztráció

Az édesapa azt hitte, hogy csak egy kisebb baleset történt, ám amikor odaért a bölcsődébe, gyermekét vértől átázott törölközőbe bugyolált kézzel kapta vissza, egycentiméteres ujjdarabját pedig egy jéggel teli csészében - írta a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Mivel nem volt úton mentő a bölcsődébe, az apa maga vitte 9 hónapos lányát a sürgősségire, ahol az orvosok két és fél órás műtéttel próbálták visszavarrni a második ujjpercnél levált darabot, sikertelenül.

A kislány második napját töltötte a bölcsődében, amelynek díja havonta 900 font - 320 ezer forint -, és amely kimagaslóan jó minősítésű.

Az esetről csak annyit tudni, hogy az egyik dada nem vette észre, hogy a kislány mögé kúszott, amikor kinyitott egy ajtót. Arra fordult hátra, hogy a kislány sír. A beszámolók szerint felhívták az apját, hogy jöjjön érte, és csak pár perccel később, felmosáskor vették észre az ujjpercet. A mentőket még a felfedezés előtt hívta a bölcsődevezető, akkor azt mondták neki, hogy nincs szükség mentőre az esethez.

A kislány szülei pert terveznek, és ki akarják fizettetni a bölcsődével lányuk majdani plasztikai műtétjét, amelyet várhatóan csak 18 éves korában hajtanak végre.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-02-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite