2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
ItthonNemzeti Vágta - Megállási tilalom és útlezárások lesznek Budapesten

Nemzeti Vágta - Megállási tilalom és útlezárások lesznek Budapesten


Útlezárásokra és megállási tilalomra kell számítaniuk az autósoknak szeptember 15. és 24. között a Hősök tere, a Felvonulási tér, az Andrássy út és a Városliget környékén a szeptember 20-22-i Nemzeti Vágta miatt - közölte pénteken a police.hu oldalon a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

dugo_budapest

Képünk illusztráció!A tájékoztatás szerint tilos megállni szeptember 15-én este kilenctől 24-én este 8-ig a Felvonulási téren, valamint a Hősök tere és a Városligeti fasor között.


Megállási tilalom érvényes szeptember 18-án 21 órától 23-án 4 óra 30 percig az Olof Palme sétányon a Hősök tere és a Műcsarnok szervizútja között mindkét oldalon és a Műcsarnok mögötti szervizút liget felőli oldalán, vagyis a menetirány szerinti bal oldalon.


Szeptember 20-án 8 órától szeptember 23-án 4 óra 30 percig az Andrássy út mindkét oldali szervizútján a Bajza utca és a Hősök tere között, illetve a Rippl-Rónai utca mindkét oldalán a Délibáb utca és a Lendvay utca között sem lehet megállni.


Szeptember 20-án 18 órától 23-án 4 óra 30 percig körben a Hősök terén, az Állatkerti körúton a Gundel út (Állatkerti út) és a Hősök tere között mindkét oldalon, illetve a parkolókban, valamint a Műcsarnok mögötti szervizúton a menetirány szerinti jobb oldalon érvényes a megállási tilalom.


Lezárják szeptember 16-án 6 órától szeptember 24-én 20 óráig a Felvonulási teret a Hősök tere és a Városligeti fasor között.
Szeptember 20-án 6 és 18 óra között a Hősök terén a díszburkolat melletti belső forgalmi sávot zárják le, illetve este 6-tól éjfélig csak a közösségi közlekedési járművek járhatnak a téren.


Ugyancsak lezárják szeptember 20-án 18 órától 23-án 4 óra 30 percig a Kós Károly sétányt, illetve az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között.


Szeptember 21-én 0 órától 23-án 4 óra 30 percig nem lehet közlekedni körben a Hősök terén, illetve az Állatkerti körúton a Gundel út (Állatkerti út) és a Hősök tere között. Ugyancsak zárva lesz az Olof Palme sétány a Műcsarnok szervizútja és a Hősök tere között.


Szeptember 21-én 8 órától 20 óráig, illetve 22-én 8 órától 22 óráig lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

 

2013-09-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite