2020. április 8., szerda - Dénes
Keresés a tartalomban

Gyereknap2016Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár harmadik alkalommal. A hivatásos tűzoltók Nógrád megye hat pontján várják a gyermekeket és minden érdeklődőt. A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok és őrsök mellett az önkéntes tűzoltó egyesületek is fogadják az érdeklődő közönséget.

bronzkoribaltaA kulturális örökség részét képező bronzkori tokos baltát árult az interneten egy szécsényi férfi, akinél a házkutatás során egyéb leleteket is lefoglaltak a rendőrök - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

nemzeti2016A Nemzeti Összetartozás Emlékparkjában 2016. június 4. 16:30 órakor tartják a Nemzeti Összetartozás Napja tiszteletére rendezendő ünnepi megemlékezést.

pedagogusnap16A közelgő pedagógusnap alkalmából 2016. május 25-én az Apolló Centrumban került sor a városi ünnepségre, melyen Fekete Zsolt polgármester és Huszár Máté alpolgármester adta át a vas, gyémánt és arany díszokleveleket azoknak a pedagógusoknak, akik 50, 60, illetve 65 évvel ezelőtt vették át diplomájukat, és életpályájukkal kifejezték elkötelezettségüket a pedagógus élethivatás mellett.

Nógrád Megye - 2016.05.26