2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Boltból loptak, lebuktak

Nógrád megye: Boltból loptak, lebuktak


Egy nő kozmetikai árucikket, egy fiatalkorú fiú kesztyűket kísérelt meg eltulajdonítani a salgótarjáni, illetve balassagyarmati áruházból.

rendbt


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 5-én 13 óra 30 perc körüli időben érkezett a bejelentés, miszerint az egyik salgótarjáni bevásárló központban egy külföldi személyt lopáson értek tetten. A járőrök a helyszínre érve igazoltatták az ott visszatartott 23 éves losonci nőt, aki a rendelkezésre álló adatok alapján az üzletből márkás kozmetikai terméket rejtett el ruházatában, és megkísérelt azzal fizetés nélkül távozni a kereskedelmi egységből. A cselekményét a biztonsági őrök észlelték és a rendőrök kiérkezéséig őt visszatartották. Az egyenruhások a nőt a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves szalmatercsi fiú ellen. A jelenlegi adatok alapján a fiatalkorú 2015. január 5-én 14 óra 10 perc körüli időben az egyik balassagyarmati áruházban a hátizsákjába rejtett hat pár kesztyűt, melyek áruvédelmi eszközzel voltak ellátva. A fiú egy darab árucikkről az eszközt eltávolította, majd a bevásárló területről fizetés nélkül távozott, amikor a kijáratnál a biztonsági kapu bejelzett. A rendőrök a 16 éves fiút a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-01-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite