2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Egymillió forint a nyomravezetőnek

Nógrád megye - Egymillió forint a nyomravezetőnek


Egy hugyagi ingatlanba törtek be, majd raboltak ki egy idős nőt ismeretlen elkövetők - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

police_nogradmegye


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 12000/174/2018. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az eddig ismereten férfiak 2018. május 30-án 2 óra 30 perc körül egy időskorú nő hugyagi lakásának ajtaját benyomták és oda bementek. Az egyik - körülbelül180 cm magas, sötét ruhát és maszkot viselő - férfi a 72 éves nő száját befogta, miközben társa a lakást átkutatta. Ezt követően az eddig ismeretlen tettesek a lakásból mobiltelefont, ékszereket és készpénzt tulajdonítottak el. A cselekmény következtében a sértett nem sérült meg.


A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1 000 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy az ismeretlen elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, keresse fel személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (3100 Salgótarján, Rákóczi út 40.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Forrás: POLICE

 

2018-05-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite