2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Huszonhét gépkocsit törtek fel

Nógrád megye: Huszonhét gépkocsit törtek fel


Salgótarjánban és Egerben törtek fel járműveket a gyanúsítottak, akik ellen vádemelést javasol a rendőrség.

autofeltores1118

Fotó: police.hu


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya több rendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást, Cs. E. 34 éves , R. R. 29 éves továbbá N. G. 23 éves bodonyi lakosok ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2014. április 20-ára virradó éjszaka Salgótarján egyik lakótelepén a ház előtt parkoló személygépjármű motorháztetejét felnyitották, és annak motorteréből akkumulátort tulajdonítottak el, majd a gépkocsi ajtaját megrongálták és így megkíséreltek annak utasterébe is bejutni. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.


A további adatok szerint a gyanúsítottak az éjszaka folyamán Salgótarjánban, valamint 2014. április 7. és április 19. közötti időszakban Salgótarján és Eger területén több, az utcán parkoló gépjármű csomagterét megrongálták, szélvédőjét betörték, és abból alkatrészeket, üzemanyagot, szerszámkészletet továbbá a sértettek által ott tárolt, vagy ott felejtett értékeket - motorolajat, szeszes italt, kabátot, élelmiszert, napszemüveget és egyéb tárgyakat - tulajdonítottak el.


A rendőrök Cs. E.-t, R. R.-t 23 rendbeli lopás vétség és 4 rendbeli lopás bűntett, továbbá N. G.-t 17 rendbeli lopás vétség és 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az eljárást a hatóság a napokban - a gyanúsítottak előzetes letartóztatása mellett - lezárta, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Salgótarjáni Járási Ügyészség részére.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2014-11-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite