2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Kirabolta élettársát, pénzét és a kocsiját is elvitte

Nógrád megye: Kirabolta élettársát, pénzét és a kocsiját is elvitte

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. november 13-án 2 óra 17 perckor tettek bejelentést, miszerint P. A. Zs. 24 éves mosonmagyaróvári lakos - palotási tartózkodási helyén - élettársával szóváltásba keveredett, majd a férfi egy késsel saját hasát több helyen megvágta.

kiraboltaelettarsat

Forrás: police.hu


Ezt követően P. A. Zs. a konyhai vágóeszközzel megfenyegette, majd egy alkalommal, ököllel hasba ütötte az állapotos nőt és nagyobb összegű készpénze, valamint személygépkocsija átadására kényszerítette. A terhelt a helyszínről ismeretlen helyre távozott.


A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. november 9-én az éjszakai órákban - abból a célból, hogy árucikket tulajdonítson el - Palotáson egy boltba megkísérelt bemenni. A férfi az épület bejárati ajtaja mellett található ablaküveget, valamint több nyílászárót is megkísérelt kifeszíteni, azonban az épületbe nem tudott bejutni.


A rendőrök a 24 éves férfit lakóhelyén elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntett, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. november 15-én elrendelt.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-11-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite