2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Rendőrkézen a fiatalkorú betörő

Nógrád megye: Rendőrkézen a fiatalkorú betörő


Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a fiatalkorú ellen, aki három salgótarjáni ingatlanba tört be - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegharom

Képünk illusztráció!


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. november 13-án érkezett a bejelentés, miszerint ismeretlen tettes az egyik salgótarjáni lakásba a nyitott ablakon keresztül bement, és onnan eltulajdonította az ingatlan tulajdonosának ékszereit és annak ismerősének ott tárolt kerékpárját. A salgótarjáni nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 16 éves salgótarjáni fiú gyanúsítható megalapozottan.


A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. november 10. és 2015. november 16. közötti időben - egy esetben az ablakot befeszítve, míg a másik esetben a nyitva hagyott ablakon keresztül - további két salgótarjáni lakásba ment be. A terhelt az ingatlanokból szőnyeget, kávéfőzőt, készpénzt, bicskát és különböző édességeket vitt el. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.


A rendőrök 2015. november 17-én a fiatalkorút elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves fiúval szemben korábban elfogatóparancsot bocsátottak ki, mert a javítóintézeti nevelés hatálya alól kivonta magát, ezért őt oda visszaszállították a nyomozók.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-11-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite