2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Rézkábelt, aggregátort, betonoszlopot vittek el a betörők

Nógrád megye: Rézkábelt, aggregátort, betonoszlopot vittek el a betörők

 

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Erik 21 éves, valamint 14 éves, és 12 éves ecsegi fiú társa ellen.

rambo1_0

Fotó: police.hu


A jelenlegi adatok alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 6-án 8 óra 17 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az ecsegi élelmiszerbolt bekerített udvarára ismeretlen személyek bementek és onnan több betonoszlopot, egy vaslétrát tulajdonítottak el, valamint az épület oldaláról, és tetejéről a klímaberendezés - összesen hét méter - rézcsövét, valamint egy hűtőaggregátort szereltek le és vittek el. A bolt épületébe nem jutottak be a személyek.


A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, és az elsődleges intézkedések között nyomkövető kutyát is indítottak. A Rambo névre hallgató szolgálati kutya egy családi házhoz vezette el az egyenruhásokat, ahol az eltulajdonított értékek egy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a 21 éves férfi és fiatalkorú, valamint gyermekkorú társa gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével, akik a helyszínről az eltulajdonított 11 darab betonoszlopot B. Erik nagyszüleinek házához tartozó melléképületben rejtették el.


A rendőrök B. Eriket, valamint 14 éves és 12 éves társát elfogták, a felnőtt korút és fiatalkorút gyanúsítottként, míg a 12 éves fiút tanúként hallgatták ki a nyomozók. A hatóság tagjai a 21 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-01-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite