2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Szórakozó helyen verekedtek

Nógrád megye: Szórakozó helyen verekedtek


Egy bátonyterenyei fiút és egy balassagyarmati nőt hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt a pásztói nyomozók.

Ököl


A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves bátonyterenyei fiú ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. december 21-én 4 óra 30 perc körüli időben az egyik pásztói szórakozó helyen - előzetes szóváltást követően - ököllel, több alkalommal arcán megütötte az ott szórakozó 27 éves férfit. A sértett a bántalmazás következtében megsérült. A rendőrök a rendőrkapitányságra előállított fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Edina 27 éves balassagyarmati lakos ellen.


A jelenlegi adatok alapján 2014. december 21-én 19 óra 15 perc körüli időben K. Edinát hangoskodása miatt az egyik bujáki italboltban az ott dolgozó férfi távozásra szólította fel. Ezt követően a gyanúsított a férfit - a bejárati ajtóból visszalépve - többször leköpte, és ököllel, több alkalommal megpróbálta fejen ütni, mely ütéseket a sértett kezével elhárított. A rendőrök a bejelentést követően a nőt a helyszín közelében - az utcán elfogták - a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2014-12-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite