2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Újabb autófeltörő rendőrkézen

Nógrád megye - Újabb autófeltörő rendőrkézen

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három rendbeli lopás vétség és egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Gyula 51 éves bátonyterenyei lakos ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

autofeltoresnograd


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 13-án a reggeli órákban Salgótarján belterületén betörte egy az utcán parkoló személygépkocsi szélvédőjét, majd a járműből eltulajdonította a sértett táskáját, a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt. Megalapozott a gyanú továbbá arra, hogy P. Gyula 2016. szeptember 16-án 14 óra körüli időben, majd a kora esti órákban, valamint 2016. szeptember 27-én 7 óra körüli időben a megyeszékhely közterületein parkoló további három személygépjárművet rongált meg az oldalszélvédőt betörve, s azokból ruhaneműket, műszaki cikkeket, valamint táskákat - a benne tartott készpénzt, bankkártyákat és iratokat - tulajdonított el.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Gyula 51 éves Bátonyterenyei lakost beazonosították és elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.


A hatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.


Forrás: POLICE

 

2016-10-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite