2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Újabb drog díler őrizetben - VIDEO

Nógrád megye: Újabb drog díler őrizetben - VIDEO

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai egy folyamatban lévő ügyben fogták el a dílert Budapesten a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége segítségével.

diler0925

Fotó: Police.hu


A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - előzetes letartóztatása mellett - F. Béla 37 éves budapesti, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt J. Attila 35 éves salgótarjáni lakos ellen.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 17-én délután Pásztó belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak 35 éves vezetőjét. J. Attila gépjárművének átvizsgálásakor a rendőrök az első ajtó zsebéből egy alufóliába csomagolva fehér színű zselés - az elsődleges szaktanácsadói vélemény alapján - amfetamin tartalmú anyagot, míg a vezetőülés alól egy nejlonzacskóban növényi törmeléket - az elsődleges szakértői vélemény alapján - marihuánát találtak és foglaltak le.


Az eljárás során adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy a gyanúsított a kábítószert F. Béla 37 éves budapesti lakostól vásárolta, akit a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2014. szeptember 17-én budapesti lakásán fogtak el. A férfi lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök egy fegyver utánzatot, és különböző kábítószergyanús anyagot - közel 400 db extasy tablettát, 12 tő marihuánát, továbbá nagyobb mennyiségű kokaint és amfetamint találtak. Az ingatlanban a kábítószer termesztésére és értékesítésére utaló tárgyakat és jelentős mennyiségű készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.


A folyamatban lévő eljárásban megállapítást nyert továbbá, hogy J. Attilának a tőle lefoglalt fehér színű zselés - elsődleges adatok szerint - amfetamin tartalmú anyagot 2014. szeptember 17-én a koradélutáni órákban Budapesten az egyik bevásárlóközpontnál egy férfi értékesítette. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Dávid 27 éves budapesti lakost a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2014. szeptember 24-én budapesti lakásán elfogták.


A férfi lakóhelyén megtartott házkutatáson a nyomozók egy fóliába csomagolt fehér színű 44,4 gramm fehér színű - elsődleges szakértői vélemény alapján - amfetamin tartalmú anyagot, valamint szintén fóliába csomagolt 77,1 gramm rózsaszínű - a szakértői vélemény alapján - extasy tablettát foglaltak le.


A rendőrök M. Dávidot a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és ellene - őrizetbe vétele mellett - kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával, folyik az eljárás. A gyanúsított előzetes letartóztatására a hatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2014-09-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite