2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyében 28 helyszínen lesz sebességellenőrzés

Nógrád megyében 28 helyszínen lesz sebességellenőrzés

Salgótarjánon belül a Rákóczi, Csokonai, Forgách Antal, Budapesti, Hősök, Kővár és Füleki utakon, tehát lényegében a város összes be- és kivezető szakaszán lesz ellenőrzés 2015. április 16-án, csütörtökön reggel 6-tól másnap reggel 6-ig.

traffipaxegy

képünk illusztráció

Mint arról korábban hírt adtunk, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre.

A rendőrség felhívására számos állampolgári javaslat érkezett a rendőrségre. Ezen jelzések és a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka ismeretében a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat, amelyek a mellékelt táblázatban megtalálhatóak.

Az ellenőrzések helyszínére a rendőrség megyénként 10-10 főt meghív azok közül, akik javaslatot tettek. A meghívottak e-mailben kapnak tájékoztatást a részletekről.

A rendőrség köszöni az állampolgárok együttműködést és segítségét!

A rendőrség által kiadott táblázatban Nógrád megyére vonatkozóan összesen 28 helyszínt jelöltek meg, ahol csütörtök reggel 6 órától péntek reggel 6 óráig legfeljebb négy órán keresztül sebességméréseket fognak végezni. Salgótarjánon belül a Rákóczi, Csokonai, Forgách Antal, Budapesti, Hősök, Kővár és Füleki utakon, tehát lényegében a város összes be- és kivezető szakaszán lesz ellenőrzés. Fokozottan mérik a sebességet továbbá Mátraterenyén, Mátraszelén, Somoskőújfaluban, Kishartyánban és Sóshartyánban, Pásztón és Hasznoson, Vanyarcon, Bánkon, Katalinpusztán, Szendehelyen és Nagyorosziban.

A helyszíneket a rendőrség honlapján megyei bontásban lehet megnézni, a nógrádi ellenőrzések táblázata ide kattintva böngészhető.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2015-04-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite