2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Büntetőeljárás indult a SUN Fesztivál többtucatnyi résztvevője ellen

Nógrád megye - Büntetőeljárás indult a SUN Fesztivál többtucatnyi résztvevője ellen


Kábítószer-birtoklás és -fogyasztás, vagyon elleni bűncselekmény és ittas vezetés miatt a bercel-csobánkapusztai hatnapos fesztivál ötvenhat résztvevője ellen indítottak eljárást, öt embert őrizetbe is vettek - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

drogfogasegy

képünk illusztráció

Dankóné Nagy Éva elmondta: a július 22. és 27. között zajló SUN Fesztiválon és környékén polgárőrök bevonásával állandó rendőri jelenlétet biztosítottak.

A hatnapos rendezvény alatt a balassagyarmati rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás és -fogyasztás miatt negyvennyolc ember - köztük harmincöt külföldi állampolgár - ellen, vagyon elleni bűncselekmény és garázdaság miatt pedig hét ember ellen indított büntetőeljárást - tette hozzá. Kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt négy férfit őrizetbe vettek, és a náluk talált kábítószergyanús anyagok nagy mennyiségére tekintettel vizsgálják a drogkereskedelem gyanúját is. A rendőrök mintegy 2800 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - közölte a szóvivő.

Járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntette miatt eljárást indított egy külföldi állampolgár ellen, és őt is őrizetbe vették - mondta Dankóné Nagy Éva.

A tavalyi SUN Fesztiválon tizenhárom magyar és huszonnyolc külföldi állampolgár ellen indítottak eljárást kábítószergyanús anyag birtoklása miatt.

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-07-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite