2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye – Elfogták a betörőt, a társát még keresik

Hírek Nógrád megyéből


Elfogták a rendőrök a berceli betörőt; tetten érte a mezőőr a kukoricatolvajt

rendorsegharom

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 24-én az éjszakai órákban tett bejelentést egy férfi, miszerint berceli lakásának fészerébe ismeretlen személyek betörtek. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtést követően rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi férfit. Megállapítást nyert, hogy az éjfél előtti órákban Sz. Attila és társa a sértett kerítéssel bekerített ingatlanára a hátsó kert kapun bement, majd az ingatlan pincéjének az ajtaját kifeszítették. A helyiségből egy rekesz sört, valamint tíz liter házi bort tulajdonítottak el.

Sz. Attilát a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. Társa felkutatása jelenleg folyamatban van.

A Rétsági Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 25-én a délelőtti órákban egy érsekvadkerti gazdasági társaság mező őre telefonon tett bejelentést, miszerint Pusztaberki külterületén, a kukoricatáblánál tetten ért egy személyt, aki két zsák kukoricát tulajdonított el. A rendőrök O.T. 39 éves tereskei lakost a helyszínen elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, a tulajdon elleni szabálysértés miatt ellene - őrizetbe vétele mellett - eljárást kezdeményeztek. Az eltulajdonított terményt lefoglalták és a sértett társaság képviselőjének visszaadták.


Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-08-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite