2019. augusztus 26., hétfő - Izsó
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Elfogták a rablót - Videóval!

Nógrád megye: Elfogták a rablót - Videóval!


A Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök együttműködése alapján fogták el a karancssági rablás gyanúsítottját.

Rendőr autó002

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 17-én 18 óra 30 perc körüli időben két férfi behatolt egy karancssági idős hölgy lakásába, bántalmazták, megkötözték, majd egy fegyvernek látszó tárgyat a fejéhez téve, pénze és arany ékszerei átadására szólították fel. A sértett ennek nem tett eleget. A gyanúsítottak a lakásban kutattak és az így megtalált nagy összegű készpénzt, valamint arany ékszereket magukhoz vették, és azzal a lakásból elmenekültek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Borsod Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága összehangolt munkájának eredményeként beszerzett információk alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével - a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő - F. Gábor 26 éves sajóivánkai és V. Miklós 29 éves bánrévei lakos gyanúsítható megalapozottan.

Mivel a nyomozás adatai alapján feltételezhető volt, hogy V. Miklós fegyverrel rendelkezik, ezért a biztonságos elfogása és előállítása érdekében a Terrorelhárítási Központ közreműködését igényelte az ügyben eljáró rendőr-főkapitányság.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2014. április 28-án a férfit a Borsod megyei Bánrévén elfogta, Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállította, ahol őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetben lévő V. Miklós és a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő F. Gábor ellen rablás és személyi szabadság megsértése bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-04-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite