2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Elfogták a várkerti rablót – videóval

Nógrád megye: Elfogták a várkerti rablót - videóval

Egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a szécsényi rendőrök.

rendbt

A cikkhez kapcsolódó videó:

A Szécsényi Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést egy férfi 2015. november 12-én 22 óra 40 perckor, miszerint nem sokkal korábban a szécsényi várkert területén egy általa ismeretlen személy leszólította, majd rövid beszélgetés után kirabolta. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a támadó egy sörösüveggel a fején megütötte a sértettet, - aki a bántalmazás következtében megsérült - majd elvette telefonját, és tovább fenyegetve, készpénze átadására kényszerítette.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. P. 18 éves nógrádmegyeri lakost, és a bejelentést követően rövid időn belül elfogták. A gyanúsított lakóhelyén megtartott házkutatáson a rendőrök az eltulajdonított pénzt megtalálták és lefoglalták. A 18 éves férfit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlete vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szakértők bevonásával - folytatja eljárást.

 

Forrás: Police.hu/NOGRAD24

 

 

2015-11-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite