2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye: Elismerés a kiemelkedő szakmai munkáért

Nógrád megye: Elismerés a kiemelkedő szakmai munkáért

Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes Nógrád megye bűnügyi rendőr-főkapitány helyettese nyerte el a „Szondi György Díj"-at.

kalmarzsolt

Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen 2015. szeptember 19-én tartották meg a IX. Nógrádi Megyenapot, melyet Kálmán Peregrin ferences atya nyitott meg. A rendezvényen többek között részt vett Oláh Gábor, regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár, Nagy Attila, Mátraverebély polgármestere és Dr. Nagy László r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is.

A Nógrád Megyei Közgyűlés a nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása és kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Nógrád Megye Szondi György díjat adományozott Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek. Az elismerést Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke adta át. Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes köszönetét fejezte ki a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes állományának, munkatársainak, kollégáinak, akik támogató munkájukkal nagymértékben hozzájárultak az elismeréshez.

A Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen megrendezett megyenapon a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei bűnmegelőzési tanácsadással és bűnügyi technikai, rendőrségi jármű és eszköz bemutatóval színesítették a programot.

Forrás: Police.hu/NOGRAD24

 

 

2015-09-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite