2019. augusztus 22., csütörtök - Menyhért
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyeiek a Magyarország, szeretlek! vetélkedőben

Nógrád megyeiek a Magyarország, szeretlek! vetélkedőben


Szeptember 3-án, vasárnap indul a Duna Televízió közkedvelt vetélkedőjének új évada: a Magyarország, szeretlek! számos újítással várja a nézőket. Az első adásban piros színekben Nógrád megye, zöldben Veszprém megye csapata játszik majd - közölte az MTVA a Nógrád24.hu-val.

magyarorszagszeretlek

Fotó: MTVA-Kaszner Nikolett


Szente Vajk játékmesterhez és Harsányi Levente csapatkapitányhoz Rátonyi Kriszta csatlakozik szintén csapatkapitányi szerepben. Apropó, csapatok: az eddigi fix leosztás helyett a csapatkapitányok a játék elején kockadobással döntik el, hogy a piros vagy a zöld oldalt vezetik majd, így végre megtudhatjuk, hogy Levente a piros oldalt is győzelemre tudja-e vinni annyiszor, mint ahányszor a zöldek élén diadalmaskodott a műsor korábbi adásaiban.


A vetélkedő díszlete is felfrissült a nyári szünet alatt: a Lánchíd oroszlánjai beköltöztek a stúdióba, és magukkal hoztak számos magyar jellegzetességet is, amelyeket a szurkolók feje fölött fedezhetnek fel a nézők.


Újdonság, hogy az idei évadban az ország megyéi játszanak egymással. A műsor döntőjében a középdöntőkben két legtöbb pontot elérő megye játszhat majd az értékes nyereményért. Az adás során sok mindent megtudhatnak a nézők Magyarország tájairól: terítékre kerülnek a megyék kiváló termékei, terményei és ételei, de szó lesz még a határon túli testvérmegyékről és a megyeszékhelyek testvérvárosairól is. A szurkolók közt mindig helyet foglal egy-egy, a megyét jól ismerő ember, aki további érdekességeket árul el bizonyos játékok közben. A csapatok tagjai ismert emberek, akik az adott megyéből származnak, ott élnek, vagy dolgoznak.

magyarorszagszeretlek1

Fotó: MTVA-Kaszner Nikolett


Az első adásban piros színekben Nógrád megye, zöldben Veszprém megye csapata játszik majd. A nógrádiak csapatában Mikecz Estilla, Csernák János és Pindroch Csaba, a veszprémiek részéről pedig Trokán Nóra, Figula János és Tóth Loon alkotja a csapatokat. Új játékok is várják majd őket: ebben az adásban mutatkozik be a „Kockás" elnevezésű feladat, ahol a tudás mellett a szerencsére is szükség lesz, hiszen a helyes válaszadás után egy hatalmas dobókockával kell gurítani ahhoz, hogy kiderüljön, hány pontot kap a csapat. A „Napraforgó" szintén itt debütál majd: ebben a játékban egy nagy napraforgó szirmai közül kell választani. Bizonyos szirmok csak egy napraforgó-szállal ajándékozzák meg a játékost, de a kérdést rejtőek helyes válasz esetén három pontot érnek.


Érdemes lesz ősszel Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Szente tartani, mert a műsor számos új játékot és meglepetést tartogat az évad további részeiben is.

Magyarország, szeretlek! minden vasárnap 19.30-tól a Duna Televízión.


Forrás: MTVA

2017-09-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite