2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyei Fidesz: Ujhelyi István mentőöv után kapkod a süllyedő hajón

Nógrád megyei Fidesz: Ujhelyi István mentőöv után kapkod a süllyedő hajón


Ujhelyi István a szocialista párt süllyedő hajóján mentőöv után kapkod. Tengervizet prédikálhat, de bort már ne igyon! - így reagált Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnöke pénteken az Országgyűlés szocialista alelnökének csütörtöki salgótarjáni sajtótájékoztatóra.

Becsó Zsolt003

Ujhelyi István a sajtótájékoztatón azt mondta: a Fidesz-kormányzat úgy viselkedik, mint az elszabadult hajóágyú, lő mindenfelé, és kíméletlenül vívja a szabadságharcát, de sem céljaiban, sem stratégiájában nem világos, hogy merre halad.

Becsó Zsolt az MTI-nek pénteken küldött közleményében úgy fogalmaz: Ujhelyi István "abban a városban gyakorolta a gyűlöletbeszédet, ahol elvbarátai 1956 decemberében gépfegyverekkel adtak le gyilkos sortüzet békés tüntetőkre".

"Most érthetően nagy a fájdalmuk, mert a csőd szélére sodort ország szekerének rúdját a Fidesz-KDNP kormány egyenesbe fordította" - írja a Fidesz nógrádi vezetője, hozzátéve: a kormány csökkentette az államadósságot, kiáll a nemzeti érdekek és értékek mellett, felszámolta a szocialista kormány által hátrahagyott csődtömeget, a rezsiköltségek csökkentésével pedig megmutatta, hogy nem csak szavakban áll az emberek mellett.

Becsó Zsolt hangsúlyozta: a nógrádiaknak pedig különösen kedvez, hogy a kormány megteremtette a feltételeket a térség hátrányos helyzetének felszámolásához.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-02-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite