2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyei kábítószer kereskedőket fogtak el a rendőrök - VIDEÓ

Nógrád megyei kábítószer kereskedőket fogtak el a rendőrök - VIDEÓ


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Hatvani Rendőrkapitányság nyomozói és a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóságának munkatársai 2014. június 19-én a délutáni órákban Apc közelében elfogtak három személyt, akik a gyanú szerint kábítószer-kereskedelemmel foglalkoznak.

kabitoszerkereskedoelfogasa0623


Az elsődleges rendőri intézkedésekben a Nógrád és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányságok munkatársai is részt vettek. Az elfogást követő gépjármű átvizsgálások és a nyolc különböző helyszínen (Budapesten, Zagyvaszántón, Apcon, Pásztón és Jászberényben), kábítószer-kereső kutya segítségével tartott házkutatások során - az elsődleges szakértői vélemény alapján - amfetamin tartalmú fehér port és új pszichoaktív szert, a kábítószer-kereskedelemhez használt eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket találtak a rendőrök.


Lefoglaltak továbbá két luxusautót, nagy értékű műszaki cikkeket, valamint 12 kilogramm - feltehetőleg a kábítószer csomagolásához használt - simítózáras, üres nylontasakot is. B. Ödön 22 éves apci lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 


Társai, F. István 28, D. Aranka 55 és J. Enikő 22 éves apci lakosok, valamint L. Zoltán 21 éves pásztói lakos ellen szintén kábítószer-kereskedelem bűntette, K. Attila 39 éves jászberényi lakos ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


F. István, K. Attila és L. Zoltán bűnügyi őrizetbe vételéről is határozott a nyomozó hatóság, és egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.

 

Forrás: Police/NÓGRÁD24

2014-06-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite