2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyei képviselők vagyonnyilatkozatai

Nógrád megyei képviselők vagyonnyilatkozatai


Az országgyűlési képviselőknek január 31-ig kellett benyújtani vagyonnyilatkozataikat. A Nógrád24.hu utána járt, hogy a Nógrád Megyei országgyűlési képviselőknek hogyan változott az elmúlt évhez képest a vagyoni helyzete. Nézze meg a teljes vagyonnyilatkozatokat hírportálunkon.


Székiné1Nógrád megye első számú választókerület országgyűlési képviselője Székyné Dr. Szrémi Melinda,(FIDESZ) aki az országgyűlési képviselőségen túl Salgótarján polgármestere. A képviselő asszonynak Somoskőujfalun van egy 1691 négyzetméteres telken egy 191,1 négyzetméteres lakóház amelynek 50%-ban tulajdonosa, továbbá ugyan csak 50%-os tulajdonosa egy Citroen C5 személygépkocsinak. Továbbra is van egy nagy életbiztosítása, amelynek 1.600.000 forint a névértéke, van még a képviselő asszonynak 2 millió forintja a takarékban és van 6 millió forint hitele is. A polgármesteri fizetése bruttó 618.150 forint havonta.


Székyné Dr. Sztrémi Melinda vagyonnyilatkozata itt letölthető!


Becsó Zsolt003Megyénk kettesszámú választó kerületének országgyűlési képviselője Becsó Zsolt, (FIDESZ) aki a képviselőség mellett Nógrád Megye Közgyűlésének elnöke is. Becsó Zsoltnak a vagyonnyilatkozatában szerepel egy 29 négyzetméteres pásztói ingatlan, amelynek 1/1 tulajdonosa, továbbá 50% -os tulajdonosa egy salgótarjáni 95 négyzetméteres ingatlannak és egy 18 négyzetméteres garázsnak. Pásztón a képviselőnek több szőlőse is van, továbbá van még egy 814 négyzetméteres beépítetlen terület 50%-os tulajdoni része. A lakóingatlanokon és a szőlőbirtokokon felül Becsó Zsoltnak több millió forintos befektetései is vannak számos pénzintézetnél. Nógrád Megye Közgyűlésének elnökeként bruttó 602. 940 forint a havi illetménye. Mindemellett 50%-os tulajdonrésze van a ARA-COELI Kft-ben, és 33%-os tulajdonosa a Palóc Örökség Nonprofit Kft-nek.


Becsó Zsolt vagyonnyilatkozata itt letölthető!

 

dr.nagy andorNógrád Megye hármas számú választókerületének országgyűlési képviselője Dr. Nagy Andor,(KDNP) akinek a nevén 50%-os tulajdonban van egy szadai 2134 négyzetméteres telek és a hozzá tartozó 230 négyzetméteres lakóház. Továbbá Dr. Nagy Andor vagyonnyilatkozata alapján van egy 841 négyzetméteres családi háza Fenyőfőn. A KDNP-s képviselőnek a vagyonnyilatkozatában szerepel még több szőlő és gyümölcsös birtok valamint pince és présház is. Van még a képviselőnek Balatonfüreden egy 778 négyzetméteres építési telke, és van egy Audi A6 Quattro személygépkocsija. Mindemellett 20 millió forint jelzáloga van a képviselőnek. Országgyűlési képviselősége mellett ügyvezető igazgatója és 50%-os tulajdonosa a Fralindor Tanácsadó Bt-nek, ahonnan havi bruttó 600 ezer forint jövedelme származik.


Dr. Nagy Andor vagyonnyilatkozata itt letölthető!

 

balla_mihalyNógrád Megye négyes számú választó kerületének országgyűlési képviselője Balla Mihály,(FIDESZ) akinek 50% os tulajdonában van Érsekvadkerten egy 1460 négyzetméteres telke és azon egy 126 négyzetméteres családi ház és egy 24 négyzetméteres garázs. Továbbá Balla képviselő úrnak van még egy Ford Focus személygépkocsija és egy 1,5 millió forintos életbiztosítása. Takarékbetétben elhelyezett vagyona ugyan csak 1,5 millió forint.


Balla Mihály vagyonnyilatkozatát itt letölthető!


 

 

 

Boldvai LászlóBoldvai László (MSZP)országgyűlési képviselőnek 50%-os tulajdonában van egy 3000 négyzetméteres telek, amelyen egy 1050 négyzetméteres családi ház található, ebből 442 négyzetméter pince és garázs. Továbbá a tulajdonában van még egy balatoni üdülő és egy 58 négyzetméteres salgótarjáni szövetkezeti lakás tulajdonának a fele. Boldvai László takarékban elhelyezett megtakarítása 6,5 millió forint, pénzintézeti számlakövetelése forintban 4 millió, devizában 11,5 millió, továbbá a magánszemélyekkel szembeni tartozása 20 millió.

 

 


Boldvai László vagyonnyilatkozata itt olvasható!


 

További képviselőink - Bíró Márk (FIDESZ), - Szabó Csaba (FIDESZ), - Farkas Gergely (JOBBIK) vagyonnyilatkozatait is megnézhetik.

 

HÍR PORT24

 

 


2012-02-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite