2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megyei lett az év rádiósa!

Nógrád megyei lett az év rádiósa!

Pénteken ünnepelte 86. születésnapját a Magyar Rádió. Az Év rádiósa díjakat ünnepélyes keretek között a Magyar Rádió Márványtermében adták át - tájékoztatta közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t.

evradiosa

Az elmúlt évtizedekben hagyománnyá vált, hogy a rádiózás születésnapján elismerik azon munkatársak teljesítményét, akik nélkül nem lenne sokak kedvelt rádiója a hét közszolgálati csatorna: a Kossuth Rádió, a Petőfi Rádió, a Bartók Rádió, a Régió Rádió, az MR4, vagyis a nemzetiségi műsorok adója, az MR5, a parlamenti közvetítés csatornája és az MR7 online zenei rádió - olvasható a közleményben.

Életművéért 2011-ben az Év rádiósa díjat Zengő Árpád(Nógrád megyei tudósító), a Kossuth Rádió munkatársa, valamint Salamon István Péter, az Archívum munkatársa vehette át Böröcz Istvántól, az MTVA vezérigazgatójától és Jónás Istvántól, a Magyar Rádió Zrt. vezérigazgatójától.

A Magyar Rádió Nonprofit Zrt., valamint az MTVA vezetői az Év rádiósa díjat adományozták Kránitz Balázsnak, Molnár Fruzsinának, Szűcs Tamásnak és Társi Istvánnak, a Kossuth Rádió munkatársainak. Szabó Tamás, a Petőfi Rádióban, Lőrincz Judit és Bősze Ádám a Bartók Rádióban, Gergácz Anikó és Arnold Krisztina a Régió rádióban nyújtott kimagasló teljesítményéért vehette át a díjat.

Az Év rádiósa díjat kapta továbbá Gombkötő István, Földi Éva és Horváth Zsolt a Gyártási Igazgatóság munkatársai, Drozdik Györgyné, a Gazdasági Igazgatóságról, Sávoly Tamás, az Archívum munkatársa, és Duba Szilvia, a Magyar Rádió Művészeti Együttesének énekkari tagja.

Kommunikációs területen végzett munkájáért Gál Erika, a Magyar Rádió Zrt. promóciós munkatársa és Kiss Gábor, a Kommunikációs Igazgatóság munkatársa érdemelte ki a megtisztelő címet.

2011-ben a Szőts Ernő díjat Zámori Jenőnek, a Műszaki Igazgatóság munkatársának ítélte oda a vezetőség.

 

Forrás: MTI/ HÍR PORT 24

Fotó: Zih Zsolt (MTVA)

 

2011-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite